≫ 

Tri nedelje niko nije znao gde je, a onda su je pronašli bez odeće u kanalizaciji: Vikala je u pomoć

Žena je rekla detektivima da je išla da pliva ​​u potoku u blizini kuće svog dečka, da bi na kraju pronašla vrata koja su vodila do tunela. Pratila je dugo taj tunel, sve dok nije završila u odvodu

  • 0
Lyndsey Kennedy Foto: Facebook/Delray Beach Fire Rescue

Žena sa Floride pronađena je gola u kanalizaciji gotovo tri nedelje nakon što je prijavljena kao nestala. Ona tvrdi da se zaglavila u kanalizacionom sistemu.

Naime, Lindzi Kenedi je u utorak izvučena iz rupe nakon što su je građani na trotoaru čuli kako viče na Floridi u SAD-u.

Hitne službe izašle su na mesto događaja i uspele da je izvuku iz 2,5 metra dugačkog kanalizacionog kanala. Tim za specijalne operacije "Delray Beach Fire" uspeo je da ukloni rešetku, spusti se niz merdevine i podigne ženu iz kanala.

- Prolaznica je čula kako neki zvuk dolazi iz kanalizacije. Čula je ženu kako viče u pomoć. Na naše iznenađenje, pronašli smo ženu zaglavljenu u kanalizaciji. Sada se gospođa Kenedi, koja je pronađena gola i prekrivena nečistoćom, oporavlja u bolnici - rekao je Dani Moščela iz vatrogasne spasilačke službe na plaži Delrej.

- Nije bila u stanju da ustane. Nije imala odeću na sebi i bila je vrlo prljava. Imala je i nekoliko površinskih rana, a kolena su joj bila izguljena. I sama pomisao da osoba može biti dole u bilo kojem trenutku je zastrašujuća - rekao je Moščela.

Njen dečko je pre skoro tri nedelje prijavio da je nestala.

- Ovo je bio daleko jedan od najbizarnijih incidenata na koje su naši policajci reagovali - rekao je službenik za javno informisanje policijske stanice Delrej bič Ted Vajt.

Kenedi je rekla detektivima da je išla da pliva ​​u potoku u blizini kuće svog dečka, da bi na kraju pronašla vrata koja su vodila do tunela. Pratila je dugo taj tunel, sve dok nije završila u odvodu.

Objavljen policijski izveštaj sadrži njene tvrdnje kako je šetala kanalizacionim sistemom otprilike tri nedelje pre nego što je ugledala svetlost i povikala u pomoć. Policajci su rekli da se činila "vrlo bistrom" i da nije zadovoljila kriterijume za hospitalizaciju, prenosi 24sata.hr.

Njena majka policiji je rekla kako njena ćerka ima mentalnu bolest i česta je korisnica ilegalnih opojnih droga, navodi se u policijskom izveštaju.

- Takođe je izjavila da je Kenedi i u prošlosti činila neobične stvari i donosila loše odluke kad je bila pod jakim uticajem droga - navodi se u izveštaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA