Vladislav bio "zarobljen" u rijalitiju skoro tri meseca, molio gledaoce da ga izbace

Nedugo nakon što je potpisao ugovor, mladić se pokajao zbog svoje odluke, ali nije više bilo izlaza

  • 0
Vladislav Ivanov Printscreen/Youtube/CHUANG2021

Muke Vladislava Ivanova (27), koji je završio u jednom rijaliti šou sasvim slučajno, a potom je molio gledaoce da ne glasaju za njega kako bi ispao, konačno su okončane. Vladislav je proveo "zatočen" u rijalitiju skoro tri meseca, a šou nije smeo da napusti da ne bi prekršio odredbe ugovora.

Mladić iz Vladivostoka izbačen je iz rijalitija u subotu, a priča kako je uopšte "upao" u rijalitiji Produce Camp 2021 je neverovatna. Naime, mladi Rus trebalo je na projektu da radi kao prevodilac za kineski jezik, ali su mu iz produkcije sugerisali da se prijavi za učešće u rijalitiju jer dobro izgleda.

- Pitali su me da li bi hteo da pokušam da živim novim životom - rekao je Ivanov, prenosi Guardian.

Međutim, nije prošlo mnogo a Vladislav se opasno pokajao zbog svoje odluke. Ipak, šou nije mogao da napusti, kako ne bi prekršio ugovor. Tako je ostao u rijalitiju protiv svoje volje.

- To nije bio moj san, jer je ne umem da pevam i plešem. Nadam se da me sudije neće podržati, mnogi se bore za najbolje ocene, a ja želim najgoru, jer to znači sloboda - govorio je Vladislav dok je trajalo takmičenje.

Očajni mladić je sve vreme molio publiku da ne glasa za njega, jer nije želeo da bude u top 11 takmičara, koji su na kraju bili u  ugovornoj obavezi da formiraju bend. Ipak, publika ga nije slušala, već su ga "ostavili" u rijalitiju skoro tri meseca.

U ovom konkretnom rijalitiju, učesnike smeštaju u spavaone izgrađene na jednom ostrvu u kineskoj provinciji Hainan, a svim učesnicima na početku rijalitija budu oduzeti mobilni telefoni. Svako ko želi može u svakom trenutku da napusti rijaliti, ali mora da plati penale.

Veruje se da su gledaoci Vladislava namerno izglasavali mesecima, jer im je smetao njegov defetizam.

Tako su ga "progurali" do finala, gde je na kraju ispao. Snimak njegovog izbacivanja pogledan je više od 180 miliona puta, a izbacivanje je ispratila i ruska ambasada, koja je u komentaru Vladislavu kratko poručila: "Čestitamo, sada se odmori".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA