Oglasio se čika iz Graca, kojeg je ugrizao komšijin piton dok je sedeo na wc šolji: "Još sam u šoku"

Valter je hitno prebačen u bolnicu gde su mu konstatovane lakše povrede, ali čovek i dalje ne može da se oporavi od šoka

  • 3
Piton Foto: Pixabay.com

Erhard Valter (65) iz Graca imao je u ponedeljak ujutru neprijatno iskustvo, kada ga je u toaletu, dok je sedeo na wc šolji, za genitalije ugrizao piton koji je pobegao njegovom komšiji.

Valter je hitno prebačen u bolnicu gde su mu konstatovane lakše povrede, ali čovek i dalje ne može da se oporavi od šoka.

- To je bilo horor iskustvo - priča Valter za Krone.

Kobnog ponedeljka je, kao i svakog jutra, otišao u kupatilo i seo na wc šolju da bi obavio nuždu.

- Osetio sam kao da me je nešto uštinulo po genitalijama - priča Valter.

Od bola je skočio i pogledao, a u wc šolji mu je bila zmija dugačka više od metra.

Ubrzo je na lice mesta stigao spasilac, koji se dobro pomučio da albino pitona izvuče iz šolje, jer je zmija pružala neverovatan otpor.

Piton stigao kroz kanalizaciju

Piton, koji pripada Valterovom komšiji, je kroz kanalizacionu mrežu stigao do Valterovog stana.

Komšija inače u stanu drži 11 neotrovnih zmija, i jednog guštera. Ovi egzotični ljubimci obično su smešteni u terarijume, ali je piton nekako uspeo da pobegne vlasniku, ode u kupatilo, uđe u wc šolju, a potom da cevima "prošeta" sve do Valterovog stana.

Valter i komšija se dobro poznaju, i zna da obožava zmije. Ipak, gospodin iz Graca bi više voleo da ga zmija nije progonila.

Protiv komšije (24) podneta je krivična prijava za nanošenje telesnih povreda iz nehata. Takođe, inspekcija će proveriti njegov stan kako bi ustanovili da li je ispunio sve uslove da u stanu drži gmizavce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA