Policija otkrila kako izgleda jelka narko-dilera: Našli i skupocene poklone, vredne 1,5 miliona evra

Policija je prilikom pretresa telefona među fotografijama ugledala jelku koja je bila prekrivena novčanicama i kesicama punih belog praha

  • 1
Jelka narko dilera Foto: Mersey Police

U vreme praznika mnogi se pitaju kako će ove godine da ukrase prostor i okite jelku, a jedan diler je rešio to veoma jednostavno. Na jelku je pokačio kesice pune belog praha, na desetine novčanica od 20 britanskih funti i sve je ukrasio srebrnom čupavom trakom.

Fotografije ove neobične jelke pronađene su u mobilnom telefonu osumnjičenog za dilovanje narkotika, koji je osuđen na višegodišnju kaznu zatvora zbog ovog krivičnog dela.

Martin Porseli uhapšen je nakon višegodišnje istrage narko-kartela u Merzisajdu, na severu Engleske.

Sporne fotografije pronađene su u njegovom telefonu, ali nije i dalje najjasnije da li je to bila njegova jelka ili nekog od njegovih saradnika.

- Imamo da saopštimo da smo uhapsili još osam osoba koji su držali veoma zanimljive poklone pod jelkom, ali i u drugim delovima stana. Vrednost poklona je procenjena na 1,5 miliona evra - saopštili su iz policije nakon što su im  novinari poslali upit o ovom slučaju.

Inače, devetočlana banda osuđena je juče u Liverpulu na ukupno 89 godina zatvora zbog krijumčarenja narkotika.

Prilikom pretresa objekata, policija je zaplenila više od 300.000 evra u kešu, oružje, municiju i velike količine droge, čija ulična vrednost se procenjuje na više od 1,5 miliona evra.

Video: Beskućnik zapalio novogodišnju jelku u Njujorku: Visoka je 15 metara, imala je 10.000 ukrasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA