≫ 

Francuzi na hrvatskom primorju napravili račun veći od 2.000 evra u hotelu pa pobegli

Sumnjiče se da su od 23. do 31. maja ove godine boravili u hotelu na crikveničkom području te su se bez odjave udaljili iz hotela, ne podmirivši usluge smeštaja

  • 4
Crikvenica račun Foto: Shutterstock

Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvoje francuskih državljana u dobi od 34 i 73 godine zbog sumnje na krivično delo prevare.

Osumnjičeni su pronađeni na području Klenovice po prethodno raspisanoj potrazi Policijske stanice Crikvenica.

Sumnjiče se da su od 23. do 31. maja ove godine boravili u hotelu na crikveničkom području i da su se bez odjave udaljili iz hotela, ne podmirivši usluge smeštaja. Procenjuje se da je ovim krivičnim delima materijalno oštećena hotelska kompanija iz Zagreba za više od 17.000 kuna (oko 2.200 evra), piše Index.hr.

Kriminalističkim istraživanjem u posedu osumnjičenih pronađeni su bokseri, nož i ostali predmeti koji su oduzeti te su prekršajno sankcionisani prema Zakonu o posedovanju i nabavci oružja građana. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su krivično prijavljeni državnom tužilaštvu i predati pritvorskom nadzorniku.

Video: Otkrivamo da li su nemački turisti pohrlili u Hrvatsku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA