Mama vezala ćerku (5) na užarenom krovu, komšija zabeležio užasan prizor: Kaznila je jer nije uradila domaći?

Policija je saopštila da je devojčicina majka konopcem vezala ruke i noge detetu, a zatim je ostavila na krovu porodične kuće kako bi je kaznila zbog lenjosti

  • 0
Nasilje dete devojčica  stop Foto: Shutterstock

Majka iz Indije optužena je nakon što je navodno vezala svoju petogodišnju ćerku na užarenom krovu kako bi je kaznila jer nije uradila domaći zadatak.

Stravičan incident dogodio se u Nju Delhiju 2. juna, kada je temperatura dostigla 45 stepeni, javila je indijska novinska agencija ANI.

Policija je saopštila da je devojčicina majka konopcem vezala ruke i noge detetu, a zatim je ostavila na krovu porodične kuće kako bi je kaznila zbog lenjosti.

Na snimku koji je snimio komšija i koji je naširoko podeljen na društvenim mrežama, dete, odeveno u šorts i majicu bez rukava, ima spojene gležnjeve, a ruke vezane iza leđa.

Ona očajnički pokušava da se oslobodi, ali bezuspešno.

Čulo se da je komšija koji je snimio ovaj incident rekao da je dete ostavljeno na krovu u 14 časova po lokalnom vremenu, što je jedan od najtoplijih perioda dana u regionu koji je imao jake toplotne talase.

Policija u Delhiju objavila je u sredu na Tviteru da je pokrenula "odgovarajuću akciju" protiv devojčicine majke, koja je identifikovana samo po imenu Sapna.

Majka se suočava sa optužbama za okrutnost prema detetu, preneo je ANI.

Nije poznato da li je petogodišnjakinja zadobila bilo kakve povrede od izlaganja toploti.

Kada je policija intervjuisala, Sapna je tvrdila da je svoju ćerku držala na krovu pet do sedam minuta jer nije završila školske zadatke, pre nego što ju je vratila u kuću, izvestila je India Today.

Otac devojčice, Raj Kumar, rekao je za ANI da je otišao da popravi bicikl kada se njegova žena razbesnela i kaznila njihovu ćerku.

Kumar, koji radi kao krojač, rekao je kada je dobio poziv od svog oca o tome šta se dogodilo, da je odjurio kući i "izgrdio" svoju ženu.

Ujak žrtve rekao je novinama da njegova snaja često tuče svoju ćerku i 11-godišnjeg sina.

- Ako neko iz porodice pokuša da se umeša, ona kaže da su to njihova deca i da samo ona ima prava na njih - rekao je on.

- Ona ranije nije bila ovakva, ona je postala takva u poslednje dve do tri godine - dodao je.

Prema rečima komšije, majka je jednom naterala sina da stoji go na ulici usred zime.

Video: Brutalno obaranje: Vozač crnog automobila star 16 godina udario dete na biciklu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA