≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruska vojska: Uočili smo NLO iznad Lenjingradske oblasti, pratimo situaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Neidentifikovani objekat se kreće brzinom vetra, što znači da nema motore, tako da nije reč o dronu ili avionu". rekao je neimenovani predstavnik regionalnih vojnih snaga.

  • 3
NLO Foto: Shutterstock.com

Neidentifikovani leteći objekat primećen je danas iznad Lenjingradske oblasti i pod vojnom je prismotrom, preneo je danas TASS.

Kako se navodi, još nema razloga da se vojska stavi u stanje pripravnosti, uprkos ranijim medijskim izveštajima i objavama na pojedinim kanalima na Telegramu.

''Neidentifikovani objekat se kreće brzinom vetra, što znači da nema motore, tako da nije reč o dronu ili avionu. Dakle, nije bilo razloga da se daje signal za pripravnost. Mi pratimo situaciju, a naš PVO sistem je u potpunosti spreman da deluje, ako bude potrebno'', rekao je neimenovani predstavnik regionalnih oružanih snaga.

Zamenik guvernera Lenjingradske oblasti koji je zadužen za bezbednost, Mihail Iljin, rekao je da su izveštaji o neidentifikovanom objektu iznad grada Sosnovog Bora netačni.

TASS navodi da je Sosnovi Bor mesto gde se nalazi Lenjingradska nuklearna elektrana.

Portal Telegraf.rs nije mogao da potvrdi ove informacije koje su se pojavile na ruskim medijima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Ja li su Marsovci ja li svijetla": snimljeni NLO iznad Crne Gore?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA