Vreme čitanja: oko 2 min.

Par renovirao kuću, pa na tavanu došao do jezivog otkrića: "Ovo je gorivo za noćnu moru"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"U mom tavanu je kuća", glasio je natpis u postu, praćen fotografijom

  • 2

Anonimni korisnik "Redita" podelio je čudnu fotografiju svog potkrovlja, na kojoj izgleda kao da je u njemu skrivena čitava druga kuća.

Post o "kući u potkrovlju" prvi put je podeljen na "Reditu" pre oko tri godine kada je korisnik postavio slabo osvetljenu fotografiju na subredit „"Interesting As F***".

Sada, kada je mladi par počeo da renovira 108 godina staru seosku kuću i koji je napravio fotku zastrašujućeg otkrića na svom tavanu, objava je postala viralna.

"U mom tavanu je kuća", glasio je natpis u postu, praćen fotografijom nečega što je izgledalo kao potkrovlje bez poda – samo izolacija – koja vodi do zida od spoljašnjih obloga i vrata koja vode ko zna gde.

U to vreme, komentatori su to nazvali "jezivim" i postavljali su mnoga pitanja, uključujući i da li je autor imao bolje fotografije. Nedavno se autor vratio sa nekim ažuriranjima i rekao da je njihov tavan i dalje "isto jeziv" kao pre tri godine.

Drugi su se prilično osećali na isti način, nazivajući je "ugrađenom ukletom kućom".

"Pravo gorivo za noćne more", prokomentarisao je jedan korisnik.

Dok su se mnogi pitali šta bi moglo biti u kući u potkrovlju, barem jedna osoba je imala teoriju: "Verovatno je tu telo prethodnog vlasnika".

Neki je sve to bilo baš čudno i pitali su koliko je uopšte veliko to potkrovlje i zašto, ako je toliko veliko, nisu napravljene sobe.

Kao odgovor, autor je pojasnio da je kuća prvobitno izgrađena kao stambena, ali je kasnije pretvorena u crkvu. Godinama nakon toga, ponovo je pretvorena u porodičnu kuću, gde je mnogo interesantne arhitekture ušlo u igru.

"Zamislite da imate čitavu tajnu kuću u svojoj drugoj kući i da kažete: 'Da, doći ću do nje pre ili kasnije. Danas sam umoran, znaš?'", prokomentarisala je jedna osoba.

Autor je odgovorio da nisu imali dobar razlog da odu na tavan, ali da su to učinili kako bi proverili neke stvari. Tada su i napravili fotografije.

Kako se vidi na fotografjiama, postoji rupa koja vodi do drugog potkrovlja, ali nije lako dostupna.

Iako su korisnici "Redita" nastavili da mole za još fotografija– uključujući ceo video ili strim uživo o tome kako istražuju kuću u potkrovlju – čini se da je to sve što autor i vlasnik kuće za sada deli.

Nadamo se, međutim, da će se uskoro vratiti sa više sadržaja.

(Telegraf.rs)

Video: Jedno od 10 najzastrašujućih mesta na svetu: Legenda o sablasnom Ostrvu lutaka izaziva jezu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sima kosmos

    7. april 2023 | 15:12

    Glupo fa gluplje ne može biti. Neko je pregradip deo tavana i tamo nešto napravio. Radionicu, gulubarnik ili nešto slično. Zašto nije jednostavno otvorio vrata i pogledao šta je unutra. Šta tu ima jezivo, možda je samo stara ostava za stare flaše od dzema i kiselih krastavaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA