≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ženska tuča ispred kluba: Valjaju se podignutih haljina, obezbeđenje jednu bacilo na leđa, ne mrda glavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šest tuča istovremeno odvilo se ispred jednog kluba

  • 0
Žene se tuku, ženska tuča, devojke Foto: Shutterstock

Internetom kruži snimak u kom izbacivač jednog noćnog kluba obara ženu na tlo tokom haotične tuče u San Antoniju u Teksasu.

Nekoliko oskudno odevenih devojaka čupaju jedna drugoj kosu i rvu se kada odjednom izbacivač podigne jednu od njih i baci je na tlo. Desetine novčanica u tom času ispadaju iz njene torbice, dok u šoku leži na podu pre nego što ponovno počne da se migolji, piše Daily Mail.

Viralni snimak, koji je na Twitteru pogledan čak 4,5 miliona puta, prikazuje istog muškarca kako prska suzavcem drugu ženu koja vrišti da "ne vidi".

Naime, niko od onih koji su učestvovali u tuči još nije pokrenuo postupak, tvrdi tamošnja policija.

Firma obezbeđenja koja zapošljava muškarca otkrila je da se u subotu veče ispred "Private Social Cluba" odjednom dogodilo šest tuča.

Video počinje prikazivanjem gomile posetilaca kluba na ulici kako skidaju stvari sa sebe dok svedoci viču, posle čega izbija niz borbi jedan na jedan.

U jednom od snimaka devojka u bež kombinezonu vuče devojku za kosu, a zatim je više puta udara šakama. Oko njih izbija još svađa pre nego što izbacivač nasilno udari devojku u trapericama i majici. Čini se da ga svedoci izazivaju, ali kamera se brzo okreće dok daljnje uznemirujuće scene pokazuju kako muškarac krade ženinu torbicu dok je ona bačena na tlo.


Iz obezbeđenja navode da su na raspolaganju bila samo dva izbacivača koji su mogli da reše situaciju, dok su čekali da policija stigne na lice mesta.

"Tuča je već prekinuta pre dolaska policije na lokaciju - tvrdi policijska uprava San Antonija

"Žensku osobu koja se tukla s osiguranjem svladali su na licu mesta, pre dolaska policije", objasnili su.

(Telegraf.rs)

Video: Neviđena tuča devojaka u Vranju: Tukle se u diskoteci, pa se čupale, šamarale i davile nasred ulice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA