Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek greškom naručio 60 pari naočara za čitanje: Objava na Tviteru postala planetarni hit

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moja žena i ja često izgubimo naočare za čitanje, pa kupimo nekoliko i samo ih ostavimo po kući, a ja sam slučajno kliknuo na 12 kompleta od pet, tako da je to bilo 60", priznao je Tom.

  • 0
Ogrebane naočare naočare za vid Foto: Shutterstock

Jedna foitografija na društvenim mrežama postala je viralna da je ubrzo postala i medijski hit. Radi se o objavi momka koji je, uz fotografiju svog oca kako s naočarima gleda u mobilni telefon dok kraj njega stoje kartonske kutije s drugim naočarima, napisao da je u pitanju greška. Njegov otac je, naime, greškom naručio 60 pari naočara za čitanje nakon što je pomislio da je možda naručio 10 ili 12.

Kris Arnold je na društvenim mrežama objavio sliku svog oca sa gomilom kutija naočara pored sebe.

Post je od tada postao viralan na Tviteru i sakupio 2,6 miliona pregleda.

"Moj tata je slučajno kupio 60 pari naočara za čitanje s interneta nakon što je pogrešno pročitao količinu koju je naručio", navodi se u tvitu.

Tom Arnold, iz Peranporta, Kornvol, mislio je da je naručio 10 ili 12 pari naočara za čitanje, ali je bio iznenađen kada je video količinu koja mu je dostavljena kući u nedelju.

Tom je za BBC upitan kako je uspeo da kupi toliko pari, a on je odgovorio: "Hteo sam da kupim 10."

"Moja žena i ja često izgubimo naočare za čitanje, pa kupimo nekoliko i samo ih ostavimo po kući, a ja sam slučajno kliknuo na 12 kompleta od pet, tako da je to bilo 60."

Upitan da li je nosio naočare kada je naručivao, Tom je odgovorio: "Pa, mislio sam da jesam, ali pokušavajući da se setim, možda ih nisam nosio."

Tom je rekao da se dobro nasmejao sa porodicom i prijateljima nakon ove nezgde i da planira da zadrži 10 i da vrati ostalih 50 pari naočara.

(Telegraf.rs)

Video: Devojčica prvi put jasno videla mamu i tatu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA