≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena patila od strašnih bolova, izgledala je trudno: "Kad smo je otvorili, zapanjili smo se šta ima u želucu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

20 kilograma ove mase su izbacili iz njenog želuca

  • 2
Tumor od 20kg u stomaku, Indija Foto: Jam Press/Rare Shot News / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pacijentkinja (45) sitnije građe požalila se lekarima da ima bolove u stomaku. Ona je imala 55 kilograma, a izgledala je kao trudnica - veliki stomak je sve više rastao. Lekari su odlučili da je operišu, a kada su je otvorili, ostali su u šoku.

Naime, u bolnici Maharaja Ješvantrao lekari su pacijentkinji iz stomaka izvadili tumor težak skoro 20 kilograma zbog kojeg je žena izgledala kao da je trudna.

45-godišnja žena je bila vrlo sitna, a tumor je težio čak dve petine njene vlastite težine. Ona je imala 55 kilograma, a tumor je bio težak gotovo 20 kilograma. Tri godine je patila od strašnih bolova u trbuhu.

Doktori u bolnici bili su zapanjeni kada su vidli veličinu tumora, piše Jutarnji.hr.

Nakon što su obavili nekoliko pretraga i CT, pod vodstvom dr Odia izveli su operaciju i iz želuca pacijentkinje uklonili ogroman tumor.

Dr. Odia je rekao da je to prvi put da su hirurzi ove bolnice uklonili tako veliki tumor. Dodao je kako je neimenovana pacijentkinja nakon komplikovanog zahvata u stabilnom stanju i oseća se dobro.

Pogledajte slike:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA