Vreme čitanja: oko 1 min.

Automobil sleteo na prvi sprat kuće i umalo završio u spavaćoj sobi: Svi se pitaju kako je ovo uspela

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije koje je napravila vatrogasna služba okruga Plejser pokazuju ogromnu rupu u spavaćoj sobi na prvom spratu gde je automobil sleteo

  • 0

Ova vest bi izgledala neverovatno da ne postoje fotografije kao dokazi! Automobil, koji je u nedelju jurio ekstremnom brzinom, uleteo je na prvi sprat kuće u severnoj Kaliforniji, sletevši na nadstrešnicu, te umalo završio u spavaćoj sobi.

Ovaj neverovatan slučaj desio se u Kejp Hornu, delu kalifornijskog okruga Plejser u podnožju Sijera Futhilsa, oko tri i po kilometra severno od Kolfaksa i sat vožnje od oblasti jezera Taho u Nevadi, SAD.

Kalifornijska policijska patrola na auto-putu saopštila je da je automobil išao "ekstremno brzo" na putu na kom je ograničenje brzine od samo 18 kilometara na sat, izvestila je KCRA. Bob Arant, vlasnik kuće, procenio je da je automobil preleteo više od 20 metara pre nego što je sleteo na prvi sprat, javlja "SF Gate".

Vatrogasci iz vatrogasne službe okruga Plejser, uključujući tim za tehničko spasavanje, uspeli su da stabilizuju vozilo pomoću sistema užadi i da spasu vozača. Žena koja je upravljala automobilom preživela je ovaj neverovatni let, iako je bila na lečenju od teških povreda u medicinskom centru Sater Rouzvil.

Arant i njegova supruga srećom nisu bili kod kuće u trenutku nesreće.

Fotografije koje je napravila vatrogasna služba okruga Plejser pokazuju ogromnu rupu u spavaćoj sobi na prvom spratu gde je automobil sleteo. Zbog oštećenja na infrastrukturi kuće i otvorene izloženosti elementima, Arant i njegova supruga morali su da se presele u kamp prikolicu na svom imanju.

Vlasti navodno istražuju da li su u nesreći umešani droga ili alkohol.


(Telegraf.rs)

Video: Otpala guma sa kamiona i u punoj brzini udarila u auto pa ga prevrnula: Strahote "letećeg točka"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA