Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemac spasen iz šume pošto je intimna igra pošla po zlu: Dozivao pomoć, pronašli ga vezanog na čeki za jelene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da je potcenio ženine veštine...

  • 0
Tied hands, vezane ruke Foto: Shutterstock

Nemačka policija saopštila je da je 51-godišnji muškarac koji je ostao vezan u šumi kada je seksualna igra pošla po zlu, uspeo da pobegne nakon što su biciklista i lovac čuli njegove krike za pomoć, javlja "Fox News".

Policija je saopštila da je muškarac otkriven u potpunosti obučen, ali čvrsto vezan užadima i čarapama preko glave na čeki za lov na jelene u blizini grada Bikburga u sredu uveče.

U saopštenju od petka, policija je rekla da je muškarca vezala žena koju je upoznao na internetu. Nakon što je to učinila, žena je dobila telefonski poziv i iznenada je pobegla iz šume, ostavljajući ga u bespomoćnom stanju.

"51-godišnjak je rekao policajcima da je kod sebe imao sekač ’za takve situacije’, ali izgleda da je potcenio ženine veštine jer nije mogao da dohvati nož", saopštila je policija.

Muškarac je bio nepovređen i odbio je da da podatke o identitetu žene. Policija je protiv nje pokrenula istragu zbog sumnje da muškarcu nije ukazala pomoć, kao i zbog eventualnog protivpravnog lišavanja slobode.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako granična policija koristi novu opremu za daljinsko vezivanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA