Vreme čitanja: oko 1 min.

Američki turista upao u kanalizaciju u "gradu greha" i satima zapomagao, njegove fotke su za nevericu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno se vraćao u hotel kada je popodne upao u šaht bez poklopca, a onda jer počela agonija...

  • 0
Američki turista Pataja Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Američki turista pronađen je zarobljen u kanalizaciji u tajlandskom "gradu greha" Pataji u utorak uveče pošto ga je prolaznik čuo kako doziva upomoć.

Spasioci centra za hitne slučajeve Savang Boribun pozvani su oko 19.30, a očevici su ih uputili na obližnji odvod uz put. Kad su pogledali kroz metalnu rešetku iznad rupe, videli su čoveka zarobljenog u kanalizacijskoj cevi od 60 centimetara, piše "Bangkok post".

Radnik obezbeđenja Čali Bunsri (26) rekao je policiji da je stigao na mesto na svom motociklu kako bi kupio bezalkoholno piće u trgovini i da je čuo čoveka kako viče, očigledno dozivajući pomoć. Pogledao je okolo, ali nije bilo nikoga. Onda je pogledao kroz rešetku i imao je što da vidi.

Pozvao je policiju koja je ubrzo došla na lice mesta, a turista je identifikovan kao 36-godišnji Džonatan Joan Vejmaona, koji je na odmor došao sa svojom devojkom 12. maja, a odseli su u smeštaju udaljenom oko dva kilometra.

Vejmaona je izgledao iscrpljen nakon što je spasen. Na sebi je imao samo pantalone, a telo mu je bilo prekriveno muljem. Na pitanje kako je zapeo u kanalizacijskoj cevi dao je zbunjujuć odgovor. Još nije jasno što se tačno dogodilo, međutim neki mediji javljaju da je Amerikanac spasen nakon što je četiri sata lutao kroz kanalizaciju.

Navodno se vraćao u hotel kada je popodne upao u šaht bez poklopca. Pošto se nije mogao popeti, vrištao je upomoć, ali nikoga nije bilo u blizini da ga čuje. Lutao je podzemnim kanalizacijskim sistemom vapeći za pomoći i rekao da su mu se "sati činili kao dani" pre nego što je konačno čuo glasove koji su dolazili iz kišnog odvoda sa svetlom koje je dopiralo odozgo.

(Telegraf.rs)

Video: "Sirotište" za slonove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA