Vreme čitanja: oko 1 min.

Autom uletela na rampu, letela nekoliko metara, pa se isprevrtala: Ovo se viđa samo u lošim akcionim filmovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Patrola državne policije Džordžije bila je na mestu udesa, kada se desio novi. I to neverovatan.

  • 0
Udes kao u akcionim filmovima Twitter/Lowndes County

Scena kakva se viđa samo u lošim do prosečnim akcionim filmovima, u kojima su saobraćajni udesi, letenje automobila i slične vratolomije koje se inače izuzetno retko dešavaju u stvarnosti normalna pojava, desila se u američkoj saveznoj državi Džordžiji. I zabeležena je policijskom kamerom.

Patrola državne policije Džordžije bila je na mestu udesa, kada se desio novi. I to neverovatan.

U trenucima dok je kamion za šlepovanje pripreman da preuzme jedan od automobila koji su učestvovali u saobraćajnoj nesreći u suprotnoj traci na auto-putu 84, sa sve spuštenom rampom za utovar vozila, naletela je žena koja je velikom brzinom upravljala svojim automobilom.

I to pravo na rampu...

Na snimku kamere koju je na sebi nosio jedan od policajaca koji su obavljali uviđaj na mestu prethodne nesreće, jasno se vidi kako automobil naleće na rampu i leti u vazduh. Kao u lošem akcionom filmu.

Automobil je odleteo nekoliko desetina metara, da bi potom punom silinom udario o drum i više puta se isprevrtao, udarivši u vozilo koje je prolazilo susednom trakom u istom smeru.

Policajac na licu mesta je identifikovao ženu u "letećem automobilu" kao 21-godišnjakinju iz Talahasija, koja je pretrpela teške povrede zbog kojih je hitno prebačena u Medicinski centar Južne Džordžije.

Evo kako je izgledao ovaj jezivi udes:

(Telegraf.rs)

Video: Nesreća koja ledi krv u žilama: Otpao mu točak i lasirao drugi auto u vazduh nasred auto puta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA