Vreme čitanja: oko 1 min.

Uporan tip: Dok je čekao suđenje zbog krađe policijskog automobila ukrao još jedan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očevici su se smejali ovoj situaciji.

  • 0
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Muškarac u Viskonsinu koji čeka suđenje zbog sumnje da je ukrao policijski automobil ukrao je još jedan prošle nedelje, saopštila je policija.

Daniel Barton, 34-godišnji osumnjičeni, prvobitno je uhapšen u decembru u Milvokiju nakon što je policajac tvrdio da je ukrao njegovo vozilo tokom zaustavljanja saobraćaja, navodi lokalni medij WMTV.

Barton je optužen da je uzeo ili upravljao vozilom bez saglasnosti vlasnika, a sudski zapisnici pokazuju da je za njim u februaru izdata poternica zbog nedolaska na sud.

Prema pritužbi koju je pregledao WMTV, Barton se "kikotao" dok je odlazio i kasnije je pronađen kako se krije u kanti za smeće.

Uprkos tome što je u jeku sudskog postupka, policija je ponovo uhapsila Bartona u utorak, zbog, kako su rekli, još jednog incidenta koji uključuje krađu vojnog automobila.

Na snimku policijske uprave Šorvud, koji je objavilo nekoliko lokalnih medija, vidi se policijski automobil kako prolazi pored policajaca dok su oni zaustavljali saobraćaj oko 18 časova prošlog utorka.

"Neko je upravo ukrao moje vozilo, zapadno na Kapitola", čuje se na snimku nepoznati policajac, naizgled u šoku.

"To je ista osoba koja je ranije ukrala policijsko vozilo", rekao je drugi policajac, prenosi WMTV.

Policajci su kasnije pronašli automobil napušten na kratkoj udaljenosti, navodi WITI. Nedugo kasnije, Barton je pronađen kako se krije u teretani i uhapšen je, prema WMTV-u.

On je priveden, a iz sudskih spisa proizilazi da je dobio krivičnu prijavu zbog upravljanja automobilom bez saglasnosti vlasnika.

Pretpretresno ročište zakazano je za 5. jul.

Veronika Serher, očevidac, rekla je za WITI da su se ljudi smejali ovoj situaciji. "To nije nešto što bi trebalo da se desi dva puta", rekla je ona lokalnim medijima.

"Osećam da bi bilo teško ukrasti automobil, a još manje policijski , a činjenica da se to dogodilo dvaput je divlja", rekla je Izabela Puls, još jedana očevidac, za WITI.

(Telegraf.rs)

Video: Bizarno ili prelepo: Ona svoju kosu nije skraćivala već 15 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA