Vreme čitanja: oko 2 min.

"Prelepa si da bih te opljačkao": Potegao pištolj na devojku, pa je onda muvao na Fejsbuku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naoružani pljačkaš je navodno naterao svoju žrtvu da se sprijatelji sa njim na Fejsbuku, gde joj je kasnije rekao da je "prelepa da bi je opljačkao" i pozvao je da izađe s njim.

  • 0
Lopov fantomka Foto: Shutterstock

Naoružani pljačkaš je navodno naterao svoju žrtvu da se sprijatelji sa njim na Fejsbuku, gde joj je kasnije rekao da je "prelepa da bi je opljačkao" i pozvao je da izađe s njim.

Amber Beraun je rekla da se vratila u svoju kuću u jugoistočnom Indijanapolisu oko 4 sata ujutro 8. maja nakon dugog radnog dana i da je uzimala poštu iz svog poštanskog sandučeta kada joj je prišao muškarac, kasnije identifikovan kao Demijen Bojs, koji je izvukao pištolj.

"Izvadio ga je iz džepa da mi pokaže šta se dešava – pusti me u svoju kuću", ispričala je za WRTV. "Nisam to uradila."

 

Umesto toga, rekla je, dala mu je gotovinu iz svog automobila, koja je iznosila oko 100 dolara.

Bojs je navodno pitao Beraunovu da li ima dečka i zahtevao da se poveže sa njim na društvenim mrežama - dok je držao pištolj uperen u nju.

Čak je navodno pokazao koji je njegov profil, navodi WTHR.

"Mislila sam da će otići, ako ga možda dodam na Fejsbuku, i jeste", rekla je Beraunova.

Međutim, ubrzo nakon toga, Bojs je počeo da joj šalje poruke na Fejsbuku, saopštila je policija Indijanapolisa.

Jedna takva poruka je glasila: "Vidi, da znaš da ću ti vratiti. To je jebeni način da se upoznaš sa nekim, ali j***** bila si prelepa da bi hte opljačkao."

Beraunova je tada odlučila da odgovori: "Verujem ti, čoveče. Mogu reći da si sladak, vremena su postala teška. Znam to."

Razmena je očigledno ohrabrila Bojsa, koji je nastavio da joj šalje poruke na društvenim mrežama i čak ju je u jednom trenutku zamolio da se "ohladi".

Beraunova je rekla da ju je taj susret potresao.

"Zaista je pokušao da otme moje stvari, ali mi je oduzeo osećaj sigurnosti iz sopstvenog doma", rekla je ona za lokalnu novinsku stanicu.

"Malo sam na ivici kada znam da ljudi hodaju gore-dole ulicom tražeći mesta gde bi počinili zločine", nastavila je ona. "Malo je drugačije kada čujete zvukove noću."

Metropoliten policija Indijanapolisa saopštila je da je Bojs ranije uhapšen i optužen za odvojenu pljačku 12. juna, u kojoj je navodno upucao dve osobe, a treću udario ciglom u glavu nakon svađe.

Bojs se tada navodno zabarikadirao unutar zgrade pre nego što su stigli policijski specijalci, nakon čega se predao vlastima.

On je optužen za provalu, nedozvoljeno držanje oružja, kriminalnu nesmotrenost i prebijanje.

On je takođe optužen za oružanu pljačku Beraunove prošle srede, a zadržan je uz kauciju od 7.500 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Pijan se zapalio u liftu: Spasao se u poslednjem sekundu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA