Vreme čitanja: oko 2 min.

Pijani muškarac usred aviona obavio nuždu po putnici: Nesrećna žena završila kod psihijatra

Vreme čitanja: oko 2 min.

Istraumirana žena tužila aviokompaniju zbog niza propusta koji su doveli do sramnog incidenta.

  • 0
toalet Foto: Shutterstock

Putnica u poslovnoj klasi leta kompanije "Emirates" za Majami prošlog novembra sedela je pored svog muža, pokušavajući da se naspava, kada se probudila od toplog, vlažnog iznenađenja, javlja "Miami New Times".

"Očigledno veoma pijan" muškarac koji je pravio scenu i vikao na osoblje avio-kompanije usred leta, olakšao se izvršivši malu nuždu po njoj — i izgleda da nije imao skrupula oko toga, prema tužbi koju je žena nedavno podnela protiv kompanije.

"Pijani muškarac je bio u prolazu, oslanjajući se na pregradu za prtljag i mokrio na mene, završavajući tresući svoj polni organ", navodi se u njenoj tužbi.

Žena je plakala dok joj je letačko osoblje pomagalo da presvuče odeću usred 15-satnog leta od Dubaija do Međunarodnog aerodroma u Majamiju, navodi se u tužbi. Pod oko njenog sedišta bio je mokar, pa ju je letačko osoblje pomerilo dok je ona bila "šokirana, tresla se i jecala", dodaje se u tužbi.

Nekako je posle fijaska, kaže, ponovo "završila u istom redu sa pijanim čovekom". Uzalud, njen muž je zahtevao da avio-kompanija o incidentu javi aerodromskoj policiji okruga Majami-Dejd.

Advokat žene, Džim Montalvo iz Koral Gejblsa, tvrdi da je "Emirates" trebalo da zna da se sprema nesreća, jer je muškarac bio vidno pijan kada se ukrcao u avion i nije pripadao delu poslovne klase gde je sedela oštećena žena.

"Približno jedan sat nakon početka leta, mnogi drugi putnici su bili zavaljeni i spremni za spavanje. Iznenada je došlo do nereda — jedan putnik je izleteo sa zadnje strane aviona, očigledno veoma pijan, i pokušao da sedne na mesto u poslovnoj klasi", navodi se u tužbi.

Stjuardesa je rekla čoveku, koji je umalo pao na putnika, da se vrati na svoje sedište u zadnjem delu aviona, ali je on "glasno protestovao koristeći veoma nepristojan jezik". Stjuardesa je kapitulirala i pustila ga da sedne kod oštećene žene oko sat vremena pre nužde.

"Miami New Times" su pokušali da dobiju komentar od aviokompanije, ali im je odgovoreno da to nije moguće jer je parnicu u toku.

"Tim za poslove sa klijentima i reviziju usluga 'Emirates'-a uzima sve povratne informacije ozbiljno i marljivo se bavi ovim slučajem. Tim je od tada bio u kontaktu sa klijentom, međutim, pošto je ovaj slučaj u toku parnice, nećemo davati nikakve dodatne komentare", navodi se u saopštenju avio-kompanije.

Kako se navodi u tužbi, žena se nalazi na lečenju kod psihijatra, pošto joj je od sramote koju je tog dana doživela dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj.

"Povrede tužioca su direktna posledica radnji zaposlenih kompanije koji su dozvolili pijanom čoveku da se ukrca u avion u Dubaiju, dozvolili mu da promeni sedišta i tako bude blizu tužioca. Stepen pijanosti je bio takav da posledični problematični rezultat je bio neizbežan", tvrdi se u tužbi.

(Telegraf.rs)

Video: Maltretirao putnike po autobusu, oni se skupili i prebili ga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA