Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitbul joj pokidao nos, preživela pakao operacija, sad ima nove muke: "Pogledajte gde mi rastu dlake"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očajna, na TikToku je postavila snimak, na kojem prikazuje kako je njen rekonstruisani nos dramatično odlakavio. Snimak je prikupio milione pregleda

  • 0

Devojka (20) iz SAD, kojoj je pitbul otkinuo nos, nakon plastične operacije i grafta sada mora da se bori i sa maljama koje su krenule da joj rastu na nosu.

Triniti Rouls preživela je stravičan napad u Pensilvaniji nedaleko od očeve kuće. Nju je izujedao pitbul po licu i rukama. Sa povredama opasnim po život prebačena je u bolnicu, gde je podvrgnuta brojnim rekonstruktivnim operacijama.

Jedna od njih je bilo ugrađivanje grafta od vrha čela do dna nosa.

Međutim, Triniti se sada suočava sa novim problemom, na "novom nosu" počele su da joj rastu dlake.

Očajna, na TikToku je postavila snimak, na kojem prikazuje kako je njen rekonstruisani nos dramatično odlakavio. Snimak je prikupio milione pregleda.

@trinnyb.02 Pt2 smhhhh lmfaooo #traumatok #dogattacksurvivor #dogattackawareness #featureme #fyp #tiktok #viral #traumatized #bignosecheck #original ♬ original sound - A call to Reason

Mnogi korisnici TikToka su u komentarima pisali savete, razmišljajući naglas da li je uopšte moguće da tu količinu malja ukloni trajno sa svog lica.

"Možda može laserom da se skine? Ili je to previše rizično pošto je u pitanju graft?", pitali su je zabrinuti tiktokeri, pružajući joj podršku.

Drugi su hvalili njenog plastičnog hirurga i rekli da je uradio odličan posao što se tiče samog izgleda nosa.


Neki su je vređali i govorili da ona više nema nos nego pseću njušku.

@trinnyb.02 love thisssss 🫶🏼 let’s remember to be nice humans 💛 #hairynose #skintok #skingraft #traumatok #dogattacksurvivor #dogattackawareness #featureme #fyp #tiktok #viral #lmfaooooooooooooooooooooooooooooooooo #traumatized #bignosecheck #original ♬ Hairy - Howard Moody

Triniti se složila da će u skorijoj budućnosti morati da potraži rešenje za novonastali problem.

(Telegraf.rs)

Video: Bizaran snimak iz marketa: Prodavac prilazi ženama i njuši im ispod suknji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA