Vreme čitanja: oko 1 min.

Ilon Mask pozvao Marka Zakerberga da mere ko ima veći "ponos": Nova sumanuta epizoda u ratu milijardera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rat milijardera počeo je još 2016. godine.

  • 0
Mark Zakerberg, Ilon Mask Foto: Tanjug/AP

Rat između milijardera ulazi u potpuno novu dimenziju - nakon predloga da odmere snage u oktagonu, Ilon Mask je sada pozvao Marka Zakerberga da bukvalno izmere ko ima veći penis!

Rat milijardera počeo je još 2016. godine, kada je Zakerberg kritikovao Maska pošto je eksplozija njegove rakete uništila jedan od Fejsbukovih satelita.

Godinu kasnije, pokačili su se oko rizika koji sa sobom nosi veštačka inteligencija.

Poslednjih godina Mask propagira brisanje Fejsbuka i kritikuje ulogu te platforme u neredima na Kapitolu 6. januara 2021.

Nedavno je Mask čak pozvao Zakerberga na obračun u oktagonu, na šta je vlasnik Mete odgovorio kratko i jasno: "Pošalji mi lokaciju".

Najnovija epizoda došla je nakon što je Zakerberg pokrenuo novu društvenu mrežu, Threads, koja je direktna konkurencija Tviteru.

Iz Tvitera su saopštili da razmatraju tužbu, navodeći da su tu platformu pravili bivši zaposlenji njihove kompanije, zbog čega su optužili konkurenciju za "sistemsko, namerno i protivzakonito prisvajanje poslovnih tajni Tvitera i druge intelektualne svojine" da bi napravili svoju mrežu.


Nakon toga je Mask, inače najbogatiji čovek na svetu, predložio da reše stvari "kao odrasli" - tako što će izmeriti ko ima veći penis.

Poput gorepomenutog meča u oktagonu, mala je verovatnoća da će se i ovo "takmičenje" ikada dogoditi.

(Telegraf.rs)

Video: U "Tesla selu" skoro svi voze električne automobile: Ilon Mask im lično odao priznanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA