Vreme čitanja: oko 1 min.

Stradao bežeći pred policijom koja ga uopšte nije tražila: Ovakav slučaj se ne pamti, potpuno bizarno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lokalni mediji izveštavaju da je preplivao kraću udaljenost pre nego što je nestao u jezeru

  • 0
Davljenje, davljenik, Dunav Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

U Južnoj Karolini zabeležen je tragičan slučaj davljenja, koji je dobio neverovatan obrt nakon što su utvrđene sve okolnosti. Žrtva je identifikovana kao Čak Gilbert Šelton (38), čije je telo nađeno u jezeru Kaningem.

Ono što slučaj čini bizarnim jeste da je Šelton poslednji put viđen kako “beži pred policijom”, koja je u njegovom komšiluku tražila drugog čoveka.

Dakle, ugledao je čuvare reda, pomislio da su došli po njega, počeo da beži, a zatim se udavio u jezeru. Zvuči neverovatno, ali to su potvrdili i nadležni.

Lokalni mediji izveštavaju da je Šelton preplivao kraću udaljenost pre nego što je nestao pod vodom. Ljudi su pokušali da ga spasu, ali uzalud.

Ronioci su kasnije pronašli beživotno telo na osnovu informacija koje su im dali svedoci tragedije, prenosi Times Now News.

Ono što zbunjuje je podatak da Šelton nikada nije bio u sukobu sa zakonom, pa samim tim nije bio na “radaru” lokalne policije. Verovatno nikada nećemo saznati zašto je počeo da beži...

(Telegraf.rs)

Video: Tiktokerka pronašla misteriozni životinjski organ na plaži: Odgovor šta je to ju je šokirao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA