Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (8) koji obožava Spajdermena došao na užasnu ideju: Majka se sablaznula kad je počeo da se grči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizaran slučaj u Boliviji imao je srećan epilog

  • 1
Spajdermen, Kostim Ilustracija: Pixabay/Cosplay_Images

Osmogodišnji dečak iz Bolivije završio je u bolnici, u ozbiljnom stanju, jer je dozvolio da ga ujede opasni pauk! On je verovao da će tako postati Spajdermen, a bizaran slučaj zabeležen je nadomak grada Oruro.

Lokalni mediji nisu otkrili identitet mališana, ali je poznato da se neposredno pre incidenta igrao na obali obližnje reke. Ispod jednog kamena ugledao je ozloglašenu crnu udovicu.

Dečaj nije bio svestan mogućih posledica, a imao je žarku želju da se pretvori u omiljenog superjunaka, prenosi Oddity Central.

Nakon toga je došao kući, ali nije rekao majci šta je uradio. Ubrzo je osetio bolove u telu i intenzivne grčeve mišića, pa je u agoniji priznao da ga je ujeo “šareni pauk”.

Zaprepašćena majka odvela je sina u bolnicu, a lekari su kontaktirali specijalistu kako bi identifikovao vrstu pauka.

Ona je potvrdila da je mališan veliki fan Spajdermena, ali nije ni slutila šta bi mogao da uradi. Srećom, čim je otkrivena vrsta pauka dečak je primio odgovarajući protivotrov i stanje mu se stabilizovalo nakon 30 minuta.

Ljudi koje ujedu crne udovice imaju ozbiljne posledice, a bilo je i smrtnih slučajeva, kada žrtve nisu na vreme primile odgovarajući serum.

Deca, starije osobe i hronični bolesnici spadaju u najugroženije kategorije kada je reč o ujedima pauka.


Sličan slučaj zabeležen je 2020. godine u Boliviji, gde su tri dečaka na teži način naučila da ne mogu postati superjunaci ako ih ujede pauk.

(Telegraf.rs)

Video: Nisu ljubimci samo kuce i mace: Ova devojka se mazi sa stonogama, paukovima i bogomoljkama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BralE

    8. avgust 2023 | 09:15

    Pa takve filmove treba svakako zabraniti, zbog loših primera deci. Ali američka propagandna mašinerija se ne sme zabraniti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA