Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena otkrila u videu najbezbolniji način za vađenje kockice iz nosa, ljudi šokirani: "Jadno dete"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj lekar ima trik u rukavu i detetu kockica izleti iz nosa za čas

  • 1
Dete nos lego kocka Foto-ilustracija: Telegraf.rs

Možda vaše dete nikad ništa nije progutalo ili stavilo u nos, ali sigurno znate nekoga ko jeste. Maleni deo igračke, možda zrno pasulja, metkići za razne puške i pištolje ili kao ovaj dečkić lego kockicu, pogodni su za "isprobavanje", lako uđu u nos, ali onda tamo i ostanu. Pa završite kod lekara.

A lekar onda ima trik u rukavu i detetu kockica izleti iz nosa za čas. Jednu nozdrvu deteta je pokrio prstom, stavio svoja usta na detetova, dunuo jako i kockica je izletela na slobodnu nozdrvu, uz širok dečakov osmeh.

U komentarima je jedna žena napisala da se isto desilo njenoj ćerki koja je završila u Hitnoj, jer su morali da vade igračku, a koristili su, kaže, neki njihov "alat". Što je verovatno bilo dosta traumatično za tada trogodišnje dete.

Na efikasnog doktora se se ostrvili u komentarima jer "jadnom detetu stavlja svoja usta na njegova i nadaju se da nije jeo nijednu vrstu luka". "Dođavola, ne!", bio je odlučan drugi u komentaru što bi trebalo da znači da nikad ne bi dozvolio ovakav "zahvat" na svom detetu. Ovo sigurno nije britanski doktor, navodi se u komentaru nekog anglofila.

(Telegraf.rs)

Video: Kocka do kocke i nastane pravo čudo: Jedanaestogodišnjak gradi fudbalske stadione kao od šale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nesa

    25. septembar 2023 | 17:41

    Bas me interesuje da mu je kockica u guzi.kako bi je izduvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA