≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jutjuber odlučio da se našali, pa umalo stradao: Bila je "fora" dok momak nije zapucao iz pištolja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom suđenja, Alan Koli se izjasnio da nije kriv

  • 0
jutjuber ranjavanje Printskrin: Twitter/@DKaplanFox5DC ·

Porota u Dulesu proglasila je nevinim dostavljača hrane Alana Kolija (31), koji je početkom godine ranio jutjubera Tanera Kuka (21).

Nemili događaj zabeležen je u tržnom centru u Sterlingu (Virdžinija), a Koli je potegao pištolj i pucao u mladića koji ga je pratio i puštao snimke s telefona.

Sada je objavljen snimak incidenta u kojem vidimo kako Kuk, koji vodi YouTube kanal “Classified Goons”, prilazi dostavljaču hrane i stavlja mu telefon blizu lica.

Momak pokušava da se skloni, rukom pomera telefon, ali Kuk ne odlazi. Sekund kasnije, Koli vadi pištolj i ispaljuje hitac koji pogađa žrtvu u donji deo grudi.

Tokom suđenja, Koli se izjasnio da nije kriv, rekavši da je reagovao u samoodbrani, prenosi News.com.au.

Advokat odbrane, Adam Pulijard, tvrdi da se Koli osetio ugroženim kada mu je prišao jutjuber, inače visok skoro dva metra.

Kuk je poznat kao “prankster” (šaljivdžija), a njegov kanal ima armiju pratilaca.


“Kuk pokušava da zbuni ljude kako bi objavljivao snimke na internetu. Uopšte ga ne brine što uznemirava i plaši ljude, on nastavlja to da radi”, tvrdio je branilac.

S druge strane, tužilac Iden Holms kaže da dokazi ne pokazuju da se radilo o samoodbrani. Kako je dodao, Kukovo "prankovanje" je bilo bizarno, ali nije ugrožavalo bezbednost.

Posle višečasovnog većanja, porota je proglasila Kolija nevinog po pitanju ranjavanja, ali će verovatno odgovarati za pucnjava na javnom mestu. On je imao dozvolu za nošenje oružja.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalna pljačka menjačnice u Beogradu: Ušao sa pištoljem i pokupio pazar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA