Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksplodirao toalet, čovek završio isprskan fekalijama i urinom: Istraumirana mušterija podnela tužbu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaposleni mu je rekao da su svesni "problema sa toaletom" pošto je bilo prethodnih incidenata

  • 0
Dunkin' Donuts Foto: Shutterstock

Jedna mušterija je podnela tužbu za nemar protiv kompanije "Dunkin'", tvrdeći da je povređena u eksploziji toaleta na jednoj od lokacija ovog lanca kafea u centralnoj Floridi, javlaj AP.

Pol Keruak traži više od 100.000 dolara odštete u tužbi podnetoj u sredu državnom sudu u Orlandu, tvrdeći da je pretrpeo "teške i dugotrajne povrede" nakon eksplozije u muškom toaletu na lokaciji "Dunkin'" u Vinter Parku na Floridi, pre godinu dana.

Nakon što je eksplozija ostavila Keruaka prekrivenog ljudskim izmetom, urinom i krhotinama, izašao je iz muškog toaleta tražeći pomoć od radnika i menadžera prodavnice, navodi se u tužbi.

Zaposleni mu je rekao da su svesni "problema sa toaletom" pošto je bilo prethodnih incidenata, navodi se u tužbi, bez detalja o eksploziji.

Kada su ga u četvrtak putem mejla kontaktirali za više detalja o povredama, njegov advokat Skot Spradli rekao je da nije mogao da odgovori na pitanja do sledećeg dana. Kompanija sa sedištem u Kantonu, Masačusets, nije odmah odgovorila na mejl u kome se traži komentar.

U tužbi se navodi da je Keruak zadobio "telesnu povredu" i da mu je od incidenta u januaru 2022. potrebna nega i savetovanje o mentalnom zdravlju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA