Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je bila klinički mrtva 27 minuta: Kada se probudila uzela je papir i olovku, a njena poruka izaziva jezu

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bilo je stvarno, boje su bile tako žive", rekla je lokalnim medijima

  • 4
Reanimacija Foto: Shutterstock

Nesvakidašnja priča Amerikanke Tine Hajns ponovo je aktuelizovana, a podstiče rasprave na mrežama o mogućem postojanju zagrobnog života.

Ona je u februaru 2018. godine doživela srčani zastoj, a svaki pokušaj njenog supruga Brajana da je reanimira bio je bezuspešan. I lekari su pokušavali da je vrate u život, a izračunato je da je bila klinički mrtva 27 minuta.

Kada se Tina napokon probudila zatražila je od prisutnih olovku i papir, i napisala poruku koja je šokirala sve, prenosi LadBible.

Ona je jedva čitljivim rukopisom ispisala reči: “Stvarno je”, a kada su je upitali na šta misli jednostavno je pogledala nagore.

“Bilo je stvarno, boje su bile tako žive“, rekla je Tina lokalnim medijima, uz opasku da veruje da je videla Isusa.

Stručnjaci ističu da ovakva iskustva nisu retka.

Prema dostupnim studijama, dok se većina ljudi ne seća ničega (u periodu kliničke smrti), oko 10-20 odsto ima neku vrstu vizuelnih ili senzornih epizoda.

Iako takve epizode mogu izgledali mistično, prosvetljujuće, naučnici veruju da su nadomak (medicinskog) objašnjenja šta se dešava tokom iskustva bliske smrti.

(Telegraf.rs)

Video: Da nema snimka ne biste poverovali: Brod čudesno izronio iz magle i šokirao vozače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ljuba

    12. februar 2024 | 14:36

    Mene bas interesuje da li je videla Satanu ili Sarmat iznad Amerike.

  • Ramamti Ezer

    12. februar 2024 | 18:45

    ''Isus prebiva u svetlosti kojoj se ne može pristupiti, nijedan čovek od krvi i mesa ga nije video niti ga može videti.'' (1. Tim.6:16). Ta žena dakle nije mogla da ga vidi ni pri kliničkoj smrti. E, sad, koga je videla? Pa Biblija daje odgovor i na to. Apostol Pavle je napisao sledeće:,, A nije ni čudo, jer se i sam Satana pretvara da je anđeo svetlosti. Zato nije ništa neobično ako se i njegove sluge pretvaraju da su sluge pravednosti. Ali kraj će im biti prema njihovim delima.'' (2. Kor. 11:14,15).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA