Vreme čitanja: oko 1 min.

Plastični hirurg objavio snimke pacijenata pre i posle operacija: Mnogi kažu da su bizarni, a vi?

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mišljenja korisnika popularne platforme su podeljena

  • 2
Lice plastična hirurgija Foto: Shutterstock

Plastični hirurg, poznat na TikToku kao Dr. Kim, privukao je pažnju snimcima pacijenata, pre i posle operacija, koje mnogi karakterišu kao bizarne.

U prvom planu prikazane su radikalne transformacije ljudi, koje ponekad deluju neprirodno, prenosi Oddity Central.

@jiezou16 A client from Spain and had a full facelift. He looks 10 years younger than before:) #facelift #plasticsurg #plasticsurgery #bestfacelift #lookyounger #拉皮手術 #minifacelift #lowerfacelift ♬ YOU AND I - dori

Dr. Kim je počeo da objavljuje snimke prošle godine, ali je jedan nedavno privukao posebnu pažnju i izazvao debatu. Reč je o prikazu klijenta iz Španije.

Istovremeno, podelio je mišljenja korisnika popularne platforme. Jedni smatraju da je “najgori plastični hirurg”, a drugi da je za sve kriv “vremenski period u kojem su kadrovi zabeleženi”.

@jiezou16 50대 여성 진실한 수술 이틀째 전후대비 동영상~#중안면축소수술 #목거상 #지방제거 ♬ 오리지널 사운드 - Dr. KIM

Naime, lica pacijenata nisu u potpunosti zalečena, a često su vidljivi podlivi, masnice i šavovi. Bez obzira, Dr. Kim ih snima i prikazuje na mreži.

Postoji nedoumica odakle dolazi Dr. Kim, i da li je reč o licenciranom plastičnom hirurgu.


@jiezou16 52 years old lady, has just divorced with her husband for 20years. She came to us and siad that: “i want to look younger and i want to be myself!” So, here she is:) now she looks much younger eh?!!!#bestfacelift #facelifting #minifacelift #lowerfacelift #faceliftbeforeandafter #plasticsurgeon ♬ Good For You - Selena Gomez

Prema portalu Surgical Times, reč je o doktoru iz Južne Koreje, ali njegov WhatsApp broj poziva Šangaj.

Na osnovu snimaka može se zaključiti da ima stalan priliv pacijenata, a pojedini izvori navode da svoju uslugu papreno naplaćuje.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka (26) se bori protiv misteriozne bolesti: "Mislila sam prehlada, a lice mi se paralisalo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Maja

    12. februar 2024 | 18:58

    Iskreno lepo je "izbrisati "godine ali ovo je ili fotosop ili preterano podmladjivanje . Sve u svemu nusam odusevljena jer je tema podmladiti a ne vratiti ih u srednju skolu sto je bizarno spram godina koje imaju .

  • Dariia

    13. februar 2024 | 08:48

    Najgore od svega je što vam Bog da facu za te godine,a to se ne može popraviti. Ispeglaju se za 25 a faca od 60 pa deluju smešno, ukočeno, neke žene čak i žalosno. Imam drugaricu kojoj je ostao veštački osmeh, ne pitajte kako mi je kad odemo negde na sahranu, jednom me je neki čovek pitao a zašto se vaša drugarica smeje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA