Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka ubila mačku i stavila je u blender, pa šetala ulicama i našla žrtvu: Proglašena krivom za ubistvo

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skarlet Blejk je priznala ubistvo mačke, ali ne i ubistvo Španca, koga je, kako se sumnja, prvo predmetom udarala u glavu, pokušala da ga zadavi, pa ga bacila u reku, gde se i udavio

  • 2
Scarlet Blake Skarlet Blejk Foto: Thames Valley Police

Devojka iz Oksforda koja se snimala dok ubija mačku koju je potom stavila u blender proglašena je krivom za ubistvo muškarca četiri meseca kasnije. Skarlet Blejk (25) uživo je prenosila komadanje životinje pošto je gledala dokumentarac pod naslovom "Ne ****bavaj se sa mačkama", prenosi Sky news.

Tužioci navode da je Skarlet, koja je transrodna osoba, bila opsednuta nasiljem i da je "naišla" na Horhea Martina Karena (30) dok je lutala ulicama Oksforda tražeći koga će da ubije u ranim jutarnjim satima 25. jula 2021. godine.

Telo radnika fabrike BMW, Španca, koji se vraćao sam kući posle izlaska sa kolegama, pronađeno je u reci Červel, 24 sata kasnije. Istraga je pokrenuta dve godine kasnije kada je bivša partnerka Blejkove, Ešlin Bel, koja živi u SAD, rekla detektivima da joj je Skarlet priznala da je ubila Horhea Martina Karena, "davilicom" iz kućne radinosti.

Jorge Martin Carreno Printskrin: Facebook/Thames Valley Police

Skarlet Blejk je priznala ubistvo mačke, ali ne i ubistvo Španca, koga je, kako se sumnja, prvo predmetom udarala u glavu, pokušala da ga zadavi, pa ga bacila u reku, gde se i udavio.

Četiri meseca pre njegove smrti, Blejk je koristila hranu da namami mačku i odnese je u svoju kuću gde je ubila.

Snimci sa nadzornih kamera prikazuju Martina Karena kako pokušava da stigne kući, dok je Skarlet Blejk šetala ulicama, noseći zaštitnu masku i maskirnu jaknu sa kapuljačom na glavi i rancem na leđima.

"On je umro jer je sreo optuženu te noći. Umro je jer je sreo osobu koja je bila opsednuta nasiljem i saznanjem kakav je osećaj ubiti nekoga", rekao je tužilac.


Skarlet Blejk je rođena u Kini, a u Veliku Britaniju je došla kada je imala devet godina. Okrivila je bivšu partnerku koja je, kako tvrdi, naterala da ubije mačku. Martin Kareno je bio živ kada ga je ostavila na obali reke, tvrdi ona, ali je detalje ubistva smislila da udovolji bivšoj partnerki pošto je videla vest o njegovoj smrti.

"Rekla sam joj da sam koristila žicu koju sam napravila da pokušam da ga obezglavim, ali je bilo mnogo teže nego što sam mislila", tvrdila je Skarlet Blejk.

(Telegraf.rs)

Video: Tinejdžerka monstrum: Skuplja pse sa sajtova za udomljavanje pa ih baca sa zgrade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ред

    24. februar 2024 | 09:45

    Болесно чудовиште! Само на ломачу везати и запалити.

  • Nbgd

    24. februar 2024 | 07:57

    Devojka sa k. ?V. Britanija je postala centar "Woke" kulture u svetu, sve tradicionalne vrednosti su pogazene. Tamo ne bih ni kao turista..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA