Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle 10 godina saznao užasnu istinu o svom najboljem prijatelju: "Sve je bila laž, tetka je platila"

S. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sada imam problem sa poverenjem i osećam se izgubljeno", tvrdi mladić

  • 1

Loson Spolanski (17) iz Njujorka šokirao je korisnike društvenih mreža životnom pričom koja bi mogla da prođe kao vrhunski triler.

Sve je počelo kada je imao pet godina i određene poteškoće u socijalizaciji. Jednom prilikom, dok se igrao u parku, upoznao je plavokosog dečaka i njegovu majku.

“Konačno sam spreman da podelim s vama ovu užasnu priču”, napisao je Loson.

Pošto je imao problem sa socijalizacijom u elementarnoj školi, njegova tetka Džeka mu je govorila da mora “postati bolji čovek”. Nešto kasnije upoznao je dečaka, kojeg je nazvao Dekster, prenosi Mirror.

Kada je počela školska godina, Loson je bio iznenađen kada je u svom razredu ugledao Dekstera, pa su počeli da grade dublji odnos.

Kako je vreme prolazilo, Loson se opustio, bolje snalazio u školi i ostvarivao uspehe.

A, onda se 2018. godine dogodilo nešto čudno. Dekster je rekao Losonu da je dobio novac za rođendan i da želi da otputuju zajedno u Pariz, Španiju ili Kaliforniju.

“Bio sam šokiran, zvučalo je ludo”, objasnio je mladić.

@lawsonspolansky im finally ready to share with u this horrific story #storytime #bestfriend #childhood #lawsonspolansky #fyp #childhoodtrauma #fypシ゚viral #mentalhealth #real #truth #actor #school #fypシ #trending ♬ My Best Friend I Never Had - Lawson Spolansky

Na njegovu žalost, put je “propao”, ali se Loson kasnije iznenadio kada je na Instagramu video fotografiju na kojoj su bili Dekster, njegova majka i Losonova tetka?!

Pitao je oca šta se dogodilo i dobio odgovor koji ga nije zadovoljio. Situacija nije razrešena do kraja, a onda se 2021. godine dogodio neverovatan obrt.

Loson je preko prijatelja, koji je radio za Deksterovu majku, saznao da oni nisu u rodu već da žena vodi njegovu “poslovnu karijeru”!

Mladić tvrdi da je složio kockice i shvatio da je tetka “unajmila Dekstera” da postane njegov najbolji prijatelj, a da je sve nadgledala “majka”, tačnije menadžerka.

dete, decak, sin, svađa roditelja, roditeli se svađaju, porodica svađe u porodici Foto: Wavebreak / Profimedia

Još neverovatnije zvuči tvrdnja da je terapeutkinja koju je posećivao, kada mu je bio potreban savet, zapravo sestra Deksterove menadžerke.

“Bio sam slomljen posle svega. Sada imam problem sa poverenjem i osećam se izgubljeno. Misliš da imaš najboljeg prijatelja, a onda shvatiš da je plaćen”, kazao je vidno uznemireni Loson.

On dodaje da je suočio Dekstera sa otkrićem, a da je ovaj sve potvrdio.

“Nikada nisam doživeo pravo prijateljstvo, hvala ti tetka Džeka. Ne znam šta da radim sada”, jadao se mladić.

Korisnici su bili šokirani bizarnom pričom, a jedan je napisao: “Ne mogu da verujem koliko dugo je to trajalo. Zaista mi je žao šta su ti uradili”.

(Telegraf.rs)

Video: Da nije smešno, bilo bi tužno: Mlatila pinjatu, a na kraju je pinjata omlatila nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA