Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnik kažnjen zbog uriniranja u šoljicu u avionu u Sidneju: Bio pijan i sve prosuo na stjuardesu

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident je privukao pažnju javnosti tek danas, kada je novozelandska novinska veb stranica Staf objavila da je putnica u istom redu rekla da je prijavila slučaj vazduhoplovnoj posadi

  • 0
Avion letenje Foto: Pixabay.com/rauschenberger/Ilustracija

Sud u Sidneju kaznio je 53-godišnjeg muškarca sa 600 australijskih dolara (395 dolara) zbog "uvredljivog ponašanja", kada je nakon tročasovnog leta kompanije Air New Zealand iz Oklanda, prošlog decembra, urinirao u šoljicu tokom odlaganja sletanja na aerodrom u Sidneju, saopštili su danas australijski zvničnici.

Incident je privukao pažnju javnosti tek danas, kada je novozelandska novinska veb stranica Staf objavila da je putnica u istom redu rekla da je prijavila slučaj vazduhoplovnoj posadi.

Ona je rekla da su ona i njena 15-godišnja ćerka koje su sedele pored, primetile da čovek na sedištu pored prozora, čije ime nije objavljeno, mokri u šolju, prenosi Asošiejted pres.

Kako je navela, dok je avion stajao na pisti oko 20 minuta, čekajući da se odredi izlaz na terminalu, čula je "nepogrešiv zvuk putnika koji mokri u šoljicu", preneo je Staf.

Ona je rekla da je čovek bio "očigledno prilično pijan" i da je prosuo urin po stjuardesi dok je izlazio iz aviona.

Australijska federalna policija je u saopštenju navela da su ga policajci uklonili iz aviona jer je "urinirao u šolju dok je bio na svom sedištu".

Kompanija Er Nju Zeland je saopštila da ne komentariše pojedinačne incidente.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA