Melanija ponovo okitila Belu kuću: Jedni joj se dive, drugi tvrde da nema ukusa (FOTO) (VIDEO)

Plava, bela i crvena dominiraju

  • 5

"Bela kuća je zasjala pred božićnu sezonu", objavila je na društvenim mrežama prva dama Amerike Melanija Tramp i pokazala svima prazničnu dekoraciju koju je sama dizajnirala.

Kako će Bela kuća izgledati pred Božić uveliko privlači javnost, a ove godine je tema "blago Amerike", te su presudne boje bela, plava i crvena.

 
 
 
View this post on Instagram
The People’s House @WhiteHouse is ready to celebrate Christmas and the holiday season!A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

U hodniku u istočnom krilu od danas svetluca 40 crvenih jelki, ali tu su i one "obične" zelene, ispunjene crvenim kuglama.

Neke od jelki prepune su svetiljki i plavih mašni, dok sa drveća koje okružuje portret Abrahama Linkolna vise beli ornamenti, sa zlatnim orlom na vrhu, i upareni s buketima sitnog belog cveća.

Za razliku od prošle godine, kada su mnogi rekli da je njena zimska bajka možda bila previše idilična, ove godine je dekoracija podelila mišljanja. Većina nije mogla da se ne složi sa tim da Bela kuća izgleda veoma dostojanstveno okićena.

Oni koji su baš tražili dlaku u jajetu zamereli su Prvoj dami što na fotografijama, unutar zgrade, nosi crvene kožne rukavice i kaput, dok su neki izjavili kako Melanija "nema ukusa".

Šta vi mislite? Kako je Bela kuća za praznike izgledala prošle godine, pogledajte OVDE.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mimi

    27. novembar 2018 | 07:51

    Kao i kod nas. Dezurnim kritičarima ništa ne valja.

  • Brana

    27. novembar 2018 | 13:50

    Divim se Melaniji obozavam je koliko je eleganta prelijepa. Nazalost ljubomornim ne mogu pomoci

  • Zoran 52

    27. novembar 2018 | 08:11

    Prelepa je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA