≫ 

Pas koji peva uz pesmu iz omiljene serije postao prava zvezda na društvenim mrežama

Ispostavilo se da nije jedini

  • 0
Kuca

Foto: Tviter/Peter Schultz

"Zakon i red: Odeljenje za žrtve" je veoma popularna serija sa dugom tradicijom i njena tematska pesma je svima dobro poznata. U nedavnom postu na Tviteru, komičar Piter Šulc, pokazao je koliko je pesma poznata, tako što je aplaudovao video svog psa kako peva uz dobro poznatu melodiju.

- Ovo je odlično vreme da vam kažem da moj pas kad god čuje pesmu serije „Zakon i red: Odeljenje za žrtve“, odmah počne da peva - rekao je on.

 

Njihova ljubav prema seriji se ne završava tu. Šulc je priznao da je njegov pas dobio ime po liku iz serije, Odafinu „Finu“ Tutuoli, kojeg tumači glumac Ajs-ti. On tvrdi da je pas dobio ime mnogo pre nego što je pokazao interes za seriju. Prilično je jasno da je sve to potpuno bilo suđeno da se dogodi – prenosi Cesars way.

 

Ispada da je Odafin u prilično dobrom društvu, jer je video inspirisao druge vlasnike da istupe i priznaju da i njihovi psi takođe vole da zavijaju kad čuju poznatu numeru.

- Moj Harli radi istu stvar. Seriju zovemo "Šapa i red: Odeljenje za žrtve“ – istakla je jedna tviterašica.

 

Video: Pas dremao kada je na njega skočila zver, na svu sreću tu je bio vlasnik i spasao ga je

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA