≫ 

Kao u “Nindža ratniku”: Ježica demonstrirala neverovatne sposobnosti i postala hit na internetu

Vlasnik je napravio poligon koji je oduševio korisnike društvenih mreža

  • 0
jež, ježica Foto: Printscreen/Facebook/LADbible

Korona virus stavio je pod katanac skoro ceo svet. Većina država odlučio je da ograniči kretanje građana kako bi se sprečilo dalje širenje bolesti COVID-19, koja je do sada širom sveta odnelo preko 202.000 života.

Život u karantinu zahteva mnogo prilagođavanja, posebno što su ljudi navikli da mogu da se kreću i promene okolinu, barem na kratko.

Naravno, društvim mrežama šire se duhoviti pokušaji kako da se “ubije” vreme u izolaciji, a jedan video snimak izazvao je salvu smeha korisnika na internetu.

Naime, jedan korisnik društvenih mreža odlučio je da sebi učini zanimljivim boravak u stanu, te je posle pet nedelja provedenih u karantinu napravio poligon koji nalikuje takmičenju “Ninja warrior” (Nindža ratnik), posebno za svog kućnog ljubimca, ježića.

On je video snimkom ispratio sve “nindža sposobnosti” ženke po imenu Peper, koja je uspela da savlada sve prepreke, a tom prilikom izazove velike simpatije korisnike društvenih mreža.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta

Video: Koliko si sladak od 0 do jež sa minijaturnim naočarama?

(M. Lj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA