Bio im je igračka, ali sada se uspešno oporavlja i sprema se za put u Afriku

Jednogodišnji lav Simba iz Rusije uspešno se oporavlja od zlostavljanja koje je trpeo posle samo nekoliko nedelja od rođenja

  • 1

Laviću Simbi polomili su zadnje noge kako bi turisti mogli da se slikaju s njim na plažama u Sočiju. Nasilnici koji su mu polomili noge su hteli da spreče lava da pobegne kada poraste i ojača.

Priča o Simbi podigla je celu rusku javnost na noge, a i predsednik Vladimir Putin zatražio je posebnu istragu povodom ovog slučaja.

Iz fondacije "Spasi me", koje je izvuklo Simbu iz okrutnog sveta, navode da se lavić uspešno oporavlja i sprema da putuje za Afriku. Njemu je na pregledima pored polomljenih nogu konstatovano da ima i probleme s kičmom, ali i rastom dlaka. Ostao je patuljastog rasta.

Celu priču o Simbi i njegovom oporavku pogledajte u videu iznad teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Рус

    4. jul 2020 | 07:26

    Sve je tako kako je napisano, ali mislim da je dr.Karen sa svojim timom odlučio da Simbu ne vraća u Afriku. Jer baš zbog tog patuljastog rasta može da postane lak plen drugim životinjama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA