≫ 

Gusana u pelenu, pa pravo u pab: Ovog mladića zna ceo grad zbog neobičnih ljubimaca

"Znam da su guske neobični ljubimci, ali želeo sam u svom životu nešto drugačije"

  • 1
Guske Sven i jedan od njegovih gusana / Foto: Facebook/Sven Kirby

Kad god vam se učini da ste zbog korone počeli da radite šašave stvari, setite se Svena koji je svoja dva gusana, usvojena tokom karantina, počeo sa sobom da vodi i u pab. 

Sven Kirbi (34) iz Lidsa u Engleskoj, kupio je Norberta i Bip Bip tokom karantina i toliko zavoleo svoje nove prijatelje i ljubimce, da bez problema sada sa njima šeta i ulicama grada.

Guske Sven kaže da su gusani sjajni ljubimci / Foto: Facebook/Sven Kirby

Kupio ih je kada su bile samo pet dana stare u junu. Kada je kod kuće, one tu žive najnormalnije i rade šta hoće. Kada ode negde bez njih, sačekaju ga u živinarniku koji je postavio u bašti.

- Znam da su guske neobični ljubimci, ali želeo sam u svom životu nešto drugačije. Mogao sam da imam psa, ali radim puno radno vreme i mislim da to ne bi bilo fer prema kuci. Guske zahtevaju mnogo manje moje pažnje. Volim ih, imaju neverovante karaktere i mnogo su zabavne - kazao je on.

Kako kaže, njihova ishrana se 80 odsto sastoji od trave, a sa ponašanjem nema problema. Ipak, kada su u kući, ili kada ih sa sobom vodi u pab, mora da im navuče specijalne pelene koje je naručio iz Amerike.

- Brinem se o njima otkad su imale pet dana, tako da me vide kao svog tatu.

Vikendom i petkom uveče odvodi ih u šetnju po gradu, a nepotrebno je reći da se za njima svi okreću.

- Kada sam ih odveo u pab, Norbert i Bip Bip su samo stajali pored mene dok sam popio pivo. Bilo je vrlo zabavno i svi su uživali - kaže on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Danica

    12. oktobar 2020 | 20:42

    Pametno. Ne zvocaju ti i ne broje koliko piva popiješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA