≫ 

Umesto psa, ulicama šeta ovcu na povocu: Postali su prava atrakcija zbog toga

Ova ovčica, pomogla je svom vlasniku da prebrodi težak period

  • 0

Kada je bankar Evilazio iz Rio de Žaneira počeo da pokazuje znakove depresije, njegov terapeut mu je preporučio da nabavi kućnog ljubimca.

Rekao je da će mu to pomoći da ublaži stres i umanjiti osećaj usamljenosti. Evilazio je isprva želeo da nabavi psa ali se ipak predomislio.

Kao mali dečak imao je ovcu po imenu Sabrina,  pa je zbog pozitivnog iskustva iz detinjstva odlučio da je ponovo nabavi.

Svojoj ovčici dao je ime Rebeka, a kako ju je redovno šetao po kraju, ubrzo je postala glavna atrakcija na obližnjoj plaži.

,,Počeo sam da je izvodim u šetnju, ljudima se to veoma dopalo pa su počeli da je fotografišu, prilaze i pitaju da li je to koza ili pas. Rekao sam im da je ovca. Pomogla mi je da ponovo stupim u interakciju sa ljudima i da se ponovo socijalizujem. Svi psi na ulici je vole. Postala je prava senzacija na plaži i ljudi stalno govore: ,,Vau, je li ovo Rebeka?''- rekao je Evilazio

Njih dvoje su se veoma zbližili a Rebekina mirna priroda i druželjubiv karakter, pomogli su mu da se ponovo socijalizuje i prebrodi ovaj težak period.

Video pogledajte na početku ovog teksta. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA