BRAK IZ PAKLA: Naterao je ženu da ima seks s preko 2.700 muškaraca, za 4 godine!

Ovaj čovek je svoju rođenu ženu godinama terao na seks s velikim brojem muškaraca. Evo i zašto

  • 8

Neverovatna priča nam dolazi iz Francuske. Jedan muškarac (54) tokom četiri godine, rentirao je svoju ženu više od 2.700 puta, različitim muškarcima.

Ime ovog muškarca nije poznato javnosti zbog sudskog postupka, ali pojedinosti koje su poznate zgrozile su sve nas.

On je mesečno zarađivao oko 7.000 evra iznajmljujući svoju ženu drugim muškarcima za seks. Drugim rečima, terao je svoju ženu na prostituciju.

Kada su ih klijenti posećivali u njihovoj kuću u predgrađu na severu Pariza, žena (46) bi ostajala u kući, dok bi on sa sinom čekao u kolima ispred kuće.

- Radi se o psihološkoj dominaciji, odnosno, nadmoći. Zbog toga se žena nikad nije pobunila protiv toga, iako su klijenti prema njoj nekad bili veoma grubi – kaže tužilac koji vodi ovaj slučaj.

Iako je prostitucija u Francuskoj legalna, podvođenje članova porodice radi ostvarivanja profita je protiv zakona, pa će ovaj čovek biti krivično gonjen.

Za podvođenje je koristio četiri različita sajta na internetu, kao i SMS poruke. Na taj način je obezbedio sve klijente kojih je za četiri godine bilo čak 2.742.

Pratite Telegraf i preko Vajbera!


(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam

    24. oktobar 2015 | 06:30

    Zlo od coveka. A i ona je za 4 godine mogla da pobegne. Ni sin nije normalan. Ne znam koliko ima godina. Mozda je mogao da reaguje. Ili bilo ko iz okruzenja. Komsije, prijatelji ili rodbina.

  • momazver

    25. oktobar 2015 | 07:41

    Meni se čini da je tu bilo i neke SM kombinacije. Kako god, roba je i dalje kod nje.Ako sama nastavi da je prodaje,izdaje,rentira,znači bila je greška u podeli zarade

  • Dzordz

    24. oktobar 2015 | 23:31

    2700 muskaraca a zarsdio 7000 ni za 3 evra sex skoro pa dzabe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA