ŽENE ILI MUŠKARCI: Ko više uživa u seksu?

Naučnici su pokušavali da odgovore na večito pitanje koje glasi "ko više uživa u seksu, muškarci ili žene?". Izgleda da su došli do odgovora

  • 25

Istraživanja su se fokusirala na muškarce i žene i na nivo njihovog uživanja u krevetu i zaista su se pokazali iznenađujući rezultati. Naime, razlika između užitka u seksu kod žena i muškaraca zaista postoji. Ono što je prvo uočeno kod pripadnika jačeg pola, to je da im je samo važno zadovoljstvo i da se ne opterećuju nekim nebitnim stvarima.

Kod žena je situacija pak nešto drugačija. Žene često tokom seksa prevrću po mozgu kojekakve misli i analiziraju stvari, što ih u velikoj meri sprečava da se opuste i uživaju.

Za muškarce se, takođe, pokazalo da su u velikoj meri, čak 51 odsto, uvek spremni za seks, ali i za sugestije koje se tiču seksa. Ako žena ima nešto da zameri, muškarcu nije problem da to sasluša, a potom i ispravi. Ipak, otvorenost pored opuštenosti je savršena kombinacija koja frajerima omogućava da imaju fantastičan seks.

Cilj vođenja ljubavi je čisti užitak, ali žene izgleda to nikako da shvate.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ddd

    17. oktobar 2013 | 13:11

    Uho kad tr svrbi kad mu prst gurnes kome je ljepse uhu ili prstu

  • Dude88

    17. oktobar 2013 | 13:10

    Mrzim tipove koji misle samo na sebe. Nije mi bitna duzina,bitno mi je da sex potraje

  • Hulk

    17. oktobar 2013 | 16:18

    Karanje je nauka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA