Šta pokloniti kom horoskopskom znaku?

Ukoliko ne znate šta da poklonite svm partneru, horoskop je tu da vam pomogne da odaberete savršen poklon

  • 28

Novogodišnja euforija se oseća u vazduhu. Ljudi planiraju doček Nove godine, daruju svoje najdraže, smišljaju savršenu kombinaciju za novogodišnju noć... sve je podređeno ludnici koja ih očekuje 31. decembra. Međutim, praznično raspoloženje mogu malo da poljuljaju "problemi" oko kupovine poklona, naročito ako na vidiku nemate nikakvu ideju.

Ipak, mi smo tu da vam pomognemo svojim savetima, a ovoga puta radi se o idealnim poklonima po horoskopskom znaku. Nije svejedno da li je vaša draga ili dragi Ovan, Riba ili Blizanac. Svaki znak zahteva poseban dar.

Ovnu kupite nešto što sam sebi ne bi

Pripadnici ovog znaka veliki su individualci i strastveni zaljubljenici u pustolovine. Najbolje im je darovati nešto što će ih inspirisati da isprobaju nove stvari, poput leta padobranom ili članarine u nekom zabavnom udruženju. Nakit je uvek dobra ideja za žene, dok će muškarce osvojiti karte za utakmicu omiljenog kluba. Tehnološke novotarije takođe fasciniraju Ovnove, pa ni gadžeti nisu loša ideja za poklon.

Praktično za Bika

Pripadnici ovog znaka pre svega cene udobnost, funkcionalnost i kvalitet poklona. Tako njih možete oduševiti ručnim masažerom, toplim pokrivačem za krevet, muzičkom kolekcijom ili pak kuhinjskim aparatom. Razveseliće ih i modni dodaci poput torbe, novčanika ili sata, ali samo pod uslovom da su kvalitetni. Poklon s kojim ne možete da pogrešite je poklon bon za gurmansku večeru, budući da su veliki hedonisti.

Blizance će oduševiti gadžet

Pripadnici ovog znaka obožavaju humor, pa će ih oduševiti duhoviti pokloni. Takođe, dobra je ideja pokloniti im knjigu ili nešto povezano sa njihovim intelektualnim interesima, dok će pasivnije Blizance oduševiti moderni gadžeti. Vole i raznolikost, pa je više manjih darova bolje od jednog velikog.

Rak voli emotivne poklone koji govore koliko vam znači


Stare, kolekcionarske stvari odličan su znak pažnje za Raka. Obično mesecima pre nagoveste što im treba, a s tim darom ćete pokazati da su vam njegove želje bitne. Sentimentalne fotografije, novi kulinarski pribor ili kozmetika za negu tela dobre su ideje za poklon Rakovima.

Lav voli statusne poklone

Pripadnici ovog znaka obožavaju tradiciju poklanjanja poklona i naljutiće se više od bilo kojeg drugog pripadnika zodijaka ako im ništa ne poklonite. Vole ekstravagantne i skupocene stvari koje privlače pažnju, a nećete pogrešiti ni s modnim dodacima poput sata, nakita ili lepe odeće. Vole sebi da ugađaju, pa je odličan poklon i bon za masažu celog tela.

Za Devicu poklon mora biti funkcionalan

Sentimentalne uspomene nisu najbolja ideja za poklon Devicama. Oni vole poklone koje mogu da koriste, bilo da je reč o rokovniku, parfemu ili komadu odeće. Biće zadovoljni i s kućnim aparatom, kuvarem ili velikim rečnikom, a najviše će ih oduševiti darovi koje ne slute jer obožavaju element iznenađenja.

Lepa majica je odličan poklon za Vage

Pripadnicima ovog znaka nije važan novac utrošen u poklon, već jeste li s njime pogodili njihov specifičan ukus. Lep komad odeće, ulaznice za koncert, ukras za dom ili godišnja pretplata na omiljeni časopis dobre su ideje poklona za Vage. Dopašće im se i svaki poklon koji će im pomoći da se organizuju, poput planera ili torbe za posao.

Škorpija voli seksi poklone

Kod odabira dara za pripadnike ovog znaka, ne zaboravite na njihovu ličnost. Misteriozni i senzualni Škorpioni obožavaju poklone poput seks igrački, seks priručnika ili donjeg veša, ali i kriminalističke priče ili kolekciju omiljenih dokumentaraca. Neće ga razočarati ni dobar odevni predmet ili naočare.

Kurs ronjenja ili putovanje za Strelca

Aktivni Strelci obožavaju neobične poklone povezane sa putovanjima ili pustolovinama. Turistički aranžman u mestu u kojem nisu bili, avionska karta, vodič za putovanja, ulaznice za cirkus ili pak kurs ekstremnih sportova savršen su izbor poklona za njih. Dopašće im se i sportska oprema poput torbi i trenerki.

Jarac voli simbolične poklone

Digitalni ram za fotografije ili knjiga omiljenog autora odličan su poklon za pripadnike ovog znaka. Neće ih razočarati bilo koji poklon koji im treba, a s obzirom da vole sebi da ugađaju, možete im darovati i ogrtač za kupanje, udobne papuče ili pidžamu. Ženama će se svideti i šminka kao i parfem.

Šta neobičniji dar, Vodoliji će se više svideti

Budući da su Vodolije veliki ljubitelji elektronike i putovanja, s takvim darovima nikako nećete pogrešiti. Ipak, oni su poklonici i trendova, pa su odeća i obuća dobar odabir, sve dok to nije nešto što svi drugi imaju. Poklonite im kurs učenja aromaterapije ili kurs za uzgoj bilja i biće oduševljeni.

Ribe obožavaju sve vezano uz muziku, film i knjigu

Sanjarske Ribe oduševiće set karata za bioskop, karte za koncert ili dobra knjiga. Dopašće im se i nakit, ali i svaki poklon koji ste sami napravili i uložili trud. Boca dobrog vina, romantična večera ili bon za masažu takođe će prijati pripadnicima ovog znaka.

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • apokalipsa

    25. decembar 2013 | 15:08

    Poruka za muza: posto sam te vidjela da cackas po mom telefonu tj.znas pod kojim pseudonimom komentarisem u telegrafu,...da mi kupis parfem Chanel 5...hvala

  • Maki

    25. decembar 2013 | 14:44

    Bas nema veze sa vezom.

  • Dude88

    25. decembar 2013 | 17:03

    Apokalipsa,ja se samo nadam da moj ne gleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA