≫ 

NA OVOM OSTRVU SMETE DA BUDETE SAMO NEKOLIKO SATI: Evo zašto vam je zabranjeno da ostanete! (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Radoznali turisti će dolaziti helikopterima, a moći će da se zadrže samo pola dana na obalama ovog ostrva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mare
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Prugor

    22. jun 2015 | 01:45

    Stanovnici su ocigledno stanovnici sa druge planete cim niko ne sme da ih vidi i da im obidje selo ili su zamorci i 24h proizvode oruzje/drogu za Ameriku...Nesto ima.

  • Hawaii forever

    21. jun 2015 | 20:50

    Sve je tacno sto si napisao osim toga da je na tom ostrvu raketna baza. Ona se nalazi na Kauaiju, zove se Pacific Missile Range. Pozz

  • Hawaii Home

    21. jun 2015 | 18:35

    Od 8 naseljenih havajskih ostrva bio sam na 4 najveca, Oahu, Maui, Kauai i Big Island of Hawaii u poslednjih 20 gidina. Svaki mogucu priliku iskoristim da odem tamo jer nesto tako nigde u svetu ne postoji, od klime do samog nacina zivota. Iako pravih Havajcana ili nema ili je to neki mix Havajcana i Samoanaca i drugih Azijanaca i belaca ali se i dalje se oseti taj Aloha Spirit. Havaji su bili izolovani od ostalog sveta sve do dolaska kapetana Kuka. Dolaskom stranaca na ostrva doslo je do prenosenja raznoraznih bolesti na lokalno stanovnistvo koje nije bilo imuno na njih pa cak ni na obican grip tako da u narednih 100 godina Havajska populacija se spala sa 800,000 na samo 40,000. Bogatasica Elizabeta Sanklair je kupila ostrvo Nihau od Havajskog kraljevstva 1864 godine za 10,000$ i obecala je da ce na njemu samo da zive Havajci i da se odrzi Havajski nacin zivota. I do dan danas je tako, njeni unuci su sad vlasnici tog ostrva i ostrvo jeste bilo zabranjeno turistima sve do pre par godina jer zbog finansijske situacije da bi odrzali taj nacin zivota morali su da organizuju ekspedicije za turiste na par sati a istina je da je americka vojska imala vezbe na tom ostrvu tokom drugog svetskog rata i dan danas ima bazu za interkontinentalne rakete pa je mozda vise zbog toga "Forbiden Island".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA