≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

BAHATA DEČURLIJA KINESKIH BOGATAŠA: Imaju seks usred vožnje, bacaju pare kroz prozor (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni voze luksuzne automobile, ne misle ni na šta osim na to kako da potroše hiljade dolara za jedno veče, a njihovo bahaćenje je toliko daleko otišlo da kineski predsednik Si Đinping preduzima mere da ih nekako obuzda

  • 4

Predsednik Si Đinping pokušao je da razbije hvalisanja mladih bogataša koji se u Kini zovu "fuerdai", što se prevodi kao bogataši druge generacije. On je, naime, pokušao da uvede zabranu pojavljivanja bogatih klinaca u rialiti emisijama, ranije ovog meseca.

JAHTE, AVIONI I ROLEKSI: Zavirite u život super bogatih klinaca! (FOTO)

Međutim, njegovi napori su osuđeni na propast budući da se razmetljivi hvalisavci sve više pojavljuju na Instagramu, gde svakodnevno dele fotografije svog bezobrazno raskalašnog života.

Bogate mlade Kineskinje i dalje se hvale svojim skupocenim automobilima, dizajniranom odećom i skupocenim destinacijama do kojih stižu privatnim avionom. Jedna od njih je devojka koja ima nadimak Sian_vivi_x, koja ima samo 21 godinu, a koju prati 70.000 ljudi na Instagramu.

MI SMO BOGATI, A VI STE LJUBOMORNI: Klinci milioneri sa Instagrama ponovo provociraju običan narod (FOTO)

Foto: Instagram/Weymi Cho Foto: Instagram/Weymi Cho

Ona objavljuje snimke i fotke na kojima sa prijateljima ispija šampanjac na jahti, leti privatnim avionom, i apsolutno ne žali što je upravo potrošila čak 60.000 dolara na 12 flaša skupocenog šampanjca.

Foto: Instagram/Christina Lee Foto: Instagram/Christina Lee


- Baš žalim što sam izašla do grada u ovom autu. Pa u njega ništa ne može da stane - napisala je druga bahata bogatašica ispod fotke na Instagramu, na kojoj se vidi koliko je garderobe pokupovala.

20 razlika između bogataša i običnih ljudi

Njena bahatost je toliko daleko otišla da je ispod jedne fotografije skupocenog prstena (od "tričavih" 16.000 funti) objavila komentar: "Mmmmm, iznenađenje posle ručka".

Foto: Instagram/Sian_vivi_x Foto: Instagram/Sian_vivi_x

Njihovo ponašanje postalo je IN i potpuno moderno od 2012. godine kada je Ling Gu, visoki zvaničnik, slupao "ferari" u Pekingu i poginuo. Kad je policija došla na mesto nesreće, pronašla je tri devojke, koje su bile s njim u kolima, i sve tri su bile teško povređene. Dve od njih bile su skroz gole. Novac je bio svuda.

Foto: Instagram/Christina Lee Foto: Instagram/Christina Lee

Nakon toga, u aprilu 2013. godine serija skandala skrenula je pažnju na šokantno i preterano ponašanje čitave omladine. "Šangaj dejli" pisao je kako postoje žurke samo za mlade bogataše, gde ima mnogo droge i mnogo seksa.

DA LI JE OVO NAJLUKSUZNIJA KUĆA NA SVETU? Pogledajte u čemu uživaju ruski bogataši (FOTO)

U to vreme je čak pretresena i jedna jahta, nakon dojave o tome da manekenke na njoj naplaćuju seks za skoro 80.000 evra.

Foto: Instagram/Sian Vivi Foto: Instagram/Sian Vivi

Mnogi od skandala ubrzo su zataškani, a time je samo podstaknuta mržnja ostalih prema omladini koja je zaštićena jer je prebogata.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikola

    13. maj 2016 | 13:45

    A zasto ih vi primecujete uopste ?? Pa oni zive od vas ! Vi ih dizete, a vi zivite od njihovog baksisa !

  • Zevs

    13. maj 2016 | 22:16

    Najbolja je ona sto ima 70000 hiljada pratilaca,to mu dodje da je prate tri kuce s leve i dve s desne strane komsiluka.

  • !Fox

    13. maj 2016 | 15:01

    Ko da su nasi bolji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA