• 5
 ≫ 

BRAĆA BLIZANCI SU SE OŽENILI SESTRAMA BLIZNAKINJAMA: Kad im vidite decu, zapanjićete se (FOTO)

 ≫ 

Vrlo brzo su dva para blizanaca počeli da izlaze i za kratko vreme su stali pred oltar - jedan brat sa jednom, drugi sa drugom sestrom, na isti dan, u istim odelima i venčanicama. Slike sa njihovih venčanja obišle su svet

  • 5

Priča počinje u Ohaju 1998. godine, u baru su sedele dve sestre bliznakinje, jednojajčane, a onda su im prišla - dva brata blizanca, jednojajčana.

Vrlo brzo su dva para blizanaca počeli da izlaze i za kratko vreme su stali pred oltar - jedan brat sa jednom, drugi sa drugom sestrom, na isti dan, u istim odelima i venčanicama. Fotografija sa njihovog venčanja dospela je u medije, a priča kao iz filma obišla je svet.

NAJPOZNATIJE PETORKE ROĐENE U BEOGRADU: Odrasli na Kosovu u albanskoj narodnoj nošnji, evo kako danas izgledaju! (FOTO)

Dva para su se potom uselila u kuće u komšiluku, odvojene samo ogradom, a živeli su kao jedna neobična porodica. Onda su na svet počela da dolaze i deca, prenosi 24 sata.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Prvo su Dajen i Kreg postali roditelji i, verovali ili ne, dobili su blizance i to identične! Inače, prema statistici, identične blizance dobiju tri od 1.000 parova, a šansa da identični blizance i sami dobiju identične blizance je jedna u milion, što njihovu priču porodice Sander Netemajer čini još neverovatnijom!

Mengele je živeo u ovom gradu: Sad je pun plavokosih blizanaca (VIDEO)

Nedugo potom, i Mark i Darlin su postali roditelji dve bliznakinje (ovaj put su deca bila dvojajčane), a nekoliko godina kasnije su dobili i sina.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Fascinantna naučna činjenica u ovoj priča leži u činjenici da deca, iako su od različitih roditelja, imaju takvu genetiku kao da su rođena braća i sestre, što je prouzrokovano činjenicom da im majke i očevi, kao identični blizanci, imaju istu selekciju gena. Evo kako izgledaju:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Očekivali biste, naravno, da zbog ovoga vidite dve potpuno simetrične porodice, međutim, to je, naravno, nemoguće, pošto je fizički izgled kod čoveka rezultat kombinacije različitih gena, a neki od njih u lancu nasleđivanja mogu biti preskočeni (nasleđeni od pradeda i brababa, na primer).

Bez obzira na to, za ovu porodicu se verovatno može reći da je jedinstvena u svetu!

Ostavite nam u komenatrima ako znate da ovakav slučaj postoji u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok