≫ 

Ovaj čovek ima najmanji penis i nije ga briga: Dobio je i nagradu od 200 dolara! (VIDEO)

Takmičenje je bilo zamišljeno tako da svih pet kadinadata prodefiluju u nekoliko odevnih kombinacija i odgovore na "teška" pitanja baš kao misice

  • 10

Nagradu za najmanji penis na takmičenju koje je održano u američkom Bruklinu dobio je Nik Giloran (27), momak iz Kvinsa. Uz nimalo laskavu titulu, dobio je i novčanu nagradu od 200 dolara.

Neobično takmičenje u Muzeju: Prokuplje se dosetilo kako da privuče posetioce, a ideja uključuje selfi (FOTO)

Takmičenje je bilo zamišljeno tako da svih pet kadinadata prodefiluju u nekoliko odevnih kombinacija i odgovore na "teška" pitanja baš kao misice. Neki od takmičara su zbog stida pokrili lice maskama.

Nakon poslednjeg defilea u kupaćim gaćama, Giloran je odneo pobedu. U publici je bilo više od 100 ljudi, a momak iz Kvinsa proglašen je pobednikom uz pesmu "Tiny Dancer" Eltona Džona.

- Radujem se što sam pobedio. Veličina penisa nije bitna za ono što je muškarac kao osoba, niti je bitan u vezi. Ponosan sam na svoj polni organ. Prijavio sam se na takmičenje kako bi napravio dobar šou za publiku. Čini mi se da je upalilo - izjavio je pobednik takmičenja.

Pobednik Giloran, koji inače, radi kao dostavljač, izjavio da će novcem od nagrade izvesti devojku koju je upoznao malo pre takmičenja.

Video snimak pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA