Na plaži leti možete da zaradite minimum 9.000 evra: Kako prodavci u Crnoj Gori od kukuruza i palačinki skupe para za celu godinu?!

Pored krofni popularna poslastica na plažama su i palačinke, čija se cena kreće oko 1,5 evra po komadu, što takođe pruža priliku za dobar posao

  • 10

Počela je letnja sezona na crnogorskom primorju, a ljudima se ukazala nova prilika za dobru zaradu tokom leta. Niko od turista ne može da odoli hrani na plaži, a upravo ovaj posao nudi mogućnost da se zaradi dobar novac koji bi im dobro došao tokom zime.

Zarađuju 300 evra dnevno, i to samo od krofni! Crnogorac otkrio koje dve stvari su najvažnije za zaradu do zime

Prodavci krofni u na plažama u Crnoj Gori su već rekli da u toku leta za jedan dan mogu da zarade i do 300 evra, a cene jedne krofne im se kreću od 1 do 1,5 evra.

Mnogi od njih od ovog posla školuju decu, a novac im je potreban kako bi zimu dečekali bezbrižno.

Pored krofni, popularna poslastica na plažama su i palačinke, čija se cena kreće oko 1,5 evra po komadu, što takođe pruža priliku za dobar posao.

Foto-ilustracija: Pixabay.com

Ako računamo da prodavac dnevno ima oko 50 mušterija, on za tri meseca u toku leta može da inkasira bar 6.750 evra.

U popularnim letovalištima u Crnoj Gori parče pice košta oko 2 evra, a pljeskavice oko 1,5 evra, a prodavaca ovih proizvoda uopšte ne manjka.

Foto-ilustracija: Pixabay.com

Ako je cene nešto veća u ovom prvom slučaju, onda se povećava i zarada koja za tri meseca može da bude najmanje 9.000 evra.

Kukuruz se može naći po ceni od 1 do 1,5 evra, a jedini problem prodavcima predstavlja to što ceo dan moraju da pešače po vrelom suncu i pesku. Pritom, ovo je možda je najjeftiniji proizvod za proizvodnju, jer su ulaganja minimalna. Potrebni su vam samo klipovi, zar ne?

Foto-ilustracija: Pixabay.com

Čini se da im to preterano ne smete i da su svi već nekako uhvatili svoj dobar ritam i isprobani recept pa se svake godine unapred raduju novoj sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA