Trosobna kuća na prodaju za 1 EVRO uz jezivo upozorenje: Pažnja, kupci! Svako ko želi da pogleda, ulazi na sopstvenu odgovornost (FOTO)

Hrabri kupci mogu da uđu u kuću samo ako potpišu upozorenje

  • 10

Prelepa porodična trosobna kuća u Sanderlendu ponuđena je na aukciji za samo 1,12 evra, ali potencijalni kupci rizikuju sopstvenu sigurnost ako uđu.

KUĆA IZ SNOVA ZA 1.000 evra: Ne samo da je moguće, nego stiže na vašu adresu i montira se za 2 dana! (FOTO)

Iako na prvi pogled kuća izgleda lepo i sasvim obično, kada se ponuda malo bolje pogleda može se videti da se aukcionari i agenti nekretninama ograđuju uz reči "opasnost" i "moguće ozbiljne povrede".

- Pažnja, kupci! Svako ko želi da pogleda ulazi na sopstvenu odgovornost. Početna cena kuće je 1 dolar. Da, dobro ste pročitali - piše na opisu nekretnine koju prodaje agent Endru Kreg i koja se nalazi u centru grada u blizini univerziteta i metro veze.

Međutim, cela kuća zahteva detaljno renoviranje. Kako unutrašnjost ove nekretnine izgleda i zbog čega košta ovoliko malo, možete pogledati OVDE.

Iako se u okolini kuće prodaju u proseku za 45.000 do 180.000 dolara, ova kuća je viđena i na sajtu "Zoopla" gde se 2011. mogla kupiti za 595 dolara, piše Dejli mejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nekretnina

    26. avgust 2017 | 20:46

    Pa u ovakvim kućama a možda i gorim živi pola stanovnika Srbije. Nista joj ne fali.

  • Zivojin

    26. avgust 2017 | 20:39

    JA BI OVU KUCU KUPIO I OVAKO JE SVAKI DAN RIZIK.

  • Kupac

    26. avgust 2017 | 21:16

    Lepa kuca sta joj fali malo uraditi glanc i kao bombonica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA