≫ 

Šveđanin umro za vreme operacije, jer je hteo da poveća penis

Iako je ovo prvi slučaj smrti usled ovakvog postupka, urolozi kažu da gotovo svaki slučaj ostavlja posledice

  • 15

Muškarac (30) u Švedskoj podvrgnuo se operaciji povećanja penisa, ali je usled komplikacija na operativnom stolu preminuo.

Evo kolika je prava veličina penisa kod crnaca

Naime, lekari su rešili da izvedu hirurški zahvat kojim bi mu salo iz stomaka prebacili u penis. Plastični hirurzi prvo su produžili penis, što uključuje zarezivanje u podnožju penisa kako bi se olabavio ligament. Zatim su započeli sa povećanjem i planirali da ubrizgaju dve doze masnih ćelija. Ipak, pre no što su dovršili ubrizgavanje, pacijentu se naglo ubrzao puls, smanjio se nivo kiseonika, a krvni pritisak mu je pao – potom je doživeo i infarkt!

Lekari su odmah pokušali da ožive pacijenta, prebacili su ga u sobu za hitne slučajeve, ali mu nažalost nije bilo spasa pa je umro u roku od dva sata.

Pacijent, koji je imao blagu astmu, umro je od masne embolije. To se događa kada masno tkivo prolazi kroz krvotok i ulazi u pluća.

Iako je ovo prvi slučaj smrti usled ovakvog postupka, stručnjaci kažu da gotovo svaki slučaj ostavlja posledice.

- To je potpuno bespotrebna procedura koja nikad ne pali, već samo unakazi čoveka, a može i da vas ubije - smatra urolog Tobijas Koler.

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA