Potrošio silne pare da bi izgledao duplo STARIJE: Fitnes fanatik (35) uradiće baš sve kako bi osvojio društvene mreže (FOTO) (VIDEO)

Ponekad ga mešaju sa penzionerom...

  • 7

Lični trener Pavel Ladziak iz Varšave potrošio je pravo malo bogatstvo kako bi izgledao starije, a sve zbog toga da bi bio zanimljiviji fanovima na društvenim mrežama i da bi se, kako sam kaže "izdvajao od drugih poznatih ličnosti".

Prezgodnom italijanskom milioneru (50) zaplenili imovinu i jahtu: Njega baš briga, ponovo je šokirao svet novim fotografijama (FOTO)

Ovog mladog čoveka koji ima svega 35 godina često mešaju sa penzionerom koji ima oko 60 godina, budući da je pažljivo obojio svoju kosu i bradu u belu boju, potpuno identičnu sedim ljudima.

I dok većina žena želi da izgleda mlađe i da pored sebe ima mlađeg muškarca, žena ovog prezgodnog čoveka, Magda, obožava da bude sa "starijim muškarcem".

Kako je sam objasnio za poljski portal "Wirtualna Polska", Pavel, na društvenim mrežama poznat kao "Poljski Viking" (Polish Viking) je prvi put ofarbao svoju kosu pre nekoliko godina kada je prvi put počeo da sedi, jer mu se nije dopadao "so-biber" izgled.

Pavel je fitnes model koji je prvi put počeo da trenira sa 16 godina i redovno je postavljao fotografije na društvene mreže, ali tek kad je ofarbao kosu, broj fanova i pratioca je počeo da se povećava. On sada na Instagramu ima 335.000 pratilaca.

Čak ga upoređuju i sa kontroverznim italijanskim biznismenom Đanlukom Vakijem, prenosi Dejli mejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mara

    17. avgust 2017 | 08:53

    xaxaxaxaxa aj neko i ovo da radi. mada je ovo malo zeznuto ako ga startuje neka penzionerka nece znat sto joj se desilo xaxaxaxaxa

  • Wi wi

    17. avgust 2017 | 10:48

    Budala i paprati nikad nece nestati

  • LEMI

    17. avgust 2017 | 13:04

    I ove opajdare sto se loze ne ove matore indijance sto su tridesetak god stariji od njih...Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA