≫ 

GEJ SEKS LAVOVA: Mužjak prilazi drugom otpozadi i počinje akcija koja obara pravila prirode (FOTO) (VIDEO)

Nedavno je jedan amaterski fotograf za divlje životinje, Rus Bridžies, zabeležio još jedan slučaj

  • 12

Nije retkost da posetioci nacionalnih parkova širom sveta vide trenutak kada se životinje pare. Takođe, mnogi su sigurno čuli za brojne slučajeve kada je zabeleženo da su se parile različite životinjske vrste. Međutim, ono što se itekako retko viđa jeste scena kada se pare dve životinje istog pola. Takav slučaj sa lavovima je do sada zabeležen dva puta.

Bili ste zgroženi kada ste videli kako majmun siluje košutu, a jos gori je snimak seksa foke i pingvnina! (VIDEO)

Prvi snimak se pojavio prošle godine, a pokazuje dva mužjaka lava koji navodno imaju seks. Čitav prizor su snimili posetioci nacionalnog parka koji su se igrom slučaja zatekli u blizini.

Nedavno je jedan amaterski fotograf za divlje životinje, Rus Bridžis, zabeležio još jedan slučaj i to u Parku divljine u Jorkširu u Donkasteru.

Na njegovim slikama možemo da vidimo dva mužjaka lava koji navodno imaju seksualni odnos, dok ih ženka u blizini zbunjeno gleda. Velika mačka je prišla drugom mužjku od pozadi i onda je počela akcija.

- Na čistini su se nalazili dva mužjaka i ženka. Odjednom je jedan mužjak ustao i prišao drugom i skočio mu na leđa. Ljudi su se smejali i počeli su da komentarišu kako to izgleda - rekao je on.

On je rekao da i ranije fotografisao lavove na ovom mestu ali da je ovo prvi put da ih uhvatio kako se ovako "igraju", prenosi Dejli Mejl.

Fotografije ovih lavova pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA