Najseksi robijaša na svetu upravo su oborili sa trona: Žene poludele za novim kriminalcem, a ludilo je počelo kada se skinuo (FOTO)

Mekhi ima nešto što Miks nema - različite boje očiju

  • 15
Foto: State Police

Seksi robijaš Džeremi Miks, zbog kojeg su mnoge pripadnice lepšeg pola bukvalno odlepile, dobio je konkurenciju. U pitanju je još jedan kriminalac, 20-godišnji Mekhi Alante Laki.

On je toliko seksi da je to zločin: Najzgodniji robijaš se skinuo i sve žene su gledale u njegove bokserice (FOTO) (VIDEO)

Mekhi dolazi iz Severne Karoline, a sličan put imao je kao njegov kolega Miks. Naime, nakon što su objavljene njegove policijske fotografije, koja ima preko 100.000 lajkova, a na kojoj su dominante njegove oči, dame su ubrzo zaboravile na zgodnog Miksa. I ubrzo je dobio ugovor za modela.

Mekhi ima nešto što Miks nema - različite boje očiju. Jedno oko mu je plave boje, dok je drugo braon.

Uhapšen je u aprilu 2016. godine zbog brze vožnje ukradenog automobila. Ali, to nije sve. Uhapšen je pet puta prošle godine u periodu od aprila do decembra. Pored toga, optužen je da je napao ženu, opiranje pri hapšenju i dva puta je prekršio svoju uslovnu kaznu.

Nakon što ga modna agencija uzela pod svoje i napravila nekoliko fotografija, Mekhi je dobio automatski 20.000 pratilaca na društvenim mrežama.

 
Mekhi of St.Claire Models @demantistclaire | www.ahmadbarber.comA post shared by Ahmad Barber (@ahmadbarber) on

 

Kolega Miks, koji mu je utabao put modela, nedavno je izazvao zgražavanje javnosti nakon što su ga paparaci uhvatili da vara svoju ženu, koja ga je čekala i bila mu podrška dok je on robijao, i to sa bogatom naslednicom kompanije "Topšop" Kloi Grin.

On je na luksuznoj jahti na Mediteranu uhvaćen u zagrljaju ćerke britanskog milijardera. Nakon što je iz medija saznala za ovu aferu, njegova supruga zatražila je razvod braka.

Foto: Profimedia/Abaca
Foto: Profimedia/AFP
Foto: Profimedia/AFP

Podsetimo, Miks je u zatvoru je bio od 2014. godine zbog ilegalnog posedovanja oružja i učešća u oružanim pljačkama, a dobar izgled mu je doneo i ugovor s agentom koji mu je omogućio da se bavi modelingom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • miami

    31. avgust 2017 | 23:02

    Ko se normalan lozi na mutanta?

  • Srbin bokelj

    31. avgust 2017 | 23:45

    Ja imam macku ovakvih oci, muka mi je kad me pogleda

  • Gm

    31. avgust 2017 | 21:38

    Te zene su corave! Pa ovom glavu da nadjes na putu, da se uplasis! Katastrofa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA