• 11

Nostradamusovo proročanstvo za 2017: Ove stvari su se ostvarile, a evo šta nas još jezivo čeka do kraja godine!

Procenite sami šta se do sada ostvarilo...

  • 11

Najpoznatiji prorok ikada, Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus je 1555. objavio svoju prvu knjigu "Proročanstva" koju je napisao u stihovima, a svaka strofa predviđa neko događanje iz budućnosti. Početkom godine objavljena su njegova proročanstva, a po nekima on je prorekao i pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima.

Kada sneg padne na ovo mesto, počeće kraj sveta: Proročanstvo Italijanskog Nostradamusa staro 500 godina se već ostvaruje?! (VIDEO)

SABLASNA PREDVIĐANJA BIBLIJE, NOSTRADAMUSA I BABA VANGE: Ovim zemljama se ne piše dobro u 2017. godini (FOTO)

Neka od proročanstava za 2017. godinu, preneo je Večernji.hr.

Poplave i suša

"40 godina duga neće biti viđena. 40 godina biće viđena svaki dan. Suve zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena."

Grmljavina i konflikti

"Veliki čovek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Prema predviđanju, drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti u Remusu u Francuskoj i Londonu, a haos u Toskani."

Foto: Wikipedia/Dr Niel

Bitka u suton

"Ne tako dugo, pre nego što sunce zađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Savladani, morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama."

Mali odmor na Zemlji

"Pošasti ugašene, svet će postati manji, dugo će zemlje biti nastanjene u miru. Ljudi će sigurnije putovati kroz nebo (preko) zemlje i mora, ali onda će ratovi ponovno započeti."

Kraljevski skandal

"Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju ko je ljubavnik."

Foto-montaža: Wikimedia .S. military or Department of Defense/Federal Government of the United States

Neobična verzija životinjske farme

"Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu reč, glumeći svetost u javnosti nakon čega će ni iz čega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima."

Oslabljeni zapad

"Dva puta postavljen i dva puta oboren Istok će takođe oslabiti Zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, pašće u vreme preke potrebe."

Procenite sami šta se do sada ostvarilo...

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    Čika Nostradamus je svoje vizije dobija posle upotrebe narkotika. Takva su mu i proročanstva. Ima i danas narkića sa vizijama, ali ih nešto nema u medijima i niko ih ne proglašava za vidovite.

  • Ко.Бре 1 9 2017

    Путинов и упозорење трампу иамерици ништа не значе. У циљу доказивања доминације направиће такву глупост да ће платити Америку Американци да се неће задуго период опоравити на економском и војном план. То сам разумео тако

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    Biće suša a biće i poplava ...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima